Elektronisk närvaroregistrering med ID06 och regbox
projekt

”För oss finns bara en lösning”

Folkhem Produktion är ett miljömedvetet och prisbelönt företag som är experter på att bygga i trä. De har hög trivselfaktor bland personalen såväl som höga säkerhetskrav på sina byggarbetsplatser, något som arbetsledaren Tomas Livendahl tror är två viktiga aspekter för att kunna fortsätta att bygga med samma goda kvalitet.

För att stärka säkerheten på sina byggarbetsplatser har Folkhem Produktion valt Infobric som leverantör.

– Vi började använda Infobrics lösningar redan för 3-4 år sedan. Då för att säkra tillträden till bygg- och manskapsbodar. Ett system som nu skalats upp då vi även använder regboxen och webbtjänsten Ease för att föra elektronisk personalliggare, säger Tomas Livendahl, arbetsledare på Folkhem Produktion.

Folkhem Produktion fokuserar på bostadsbyggande i Stockholmsregionen och har bland annat presenterat ett förslag på 6 000 nya bostäder i trä för stadens politiker och tjänstemän. Ett förslag som skulle innebära en minskning av koldioxidutsläppen med 600 000 ton i Stockholm. Nästan ett ton per invånare.

När den nya lagen om elektroniska personalliggare på byggarbetsplatser trädde i kraft tog Folkhem Produktion det med ro.
– Vi känner oss trygga med att vi har utrustningen som krävs för att möta lagkraven. Med regboxen på bygget får vi en tydlig plats för närvaroregistrering och personalen kan checka in och ut med sina ID06-kort på samma plats varje dag. På samma sätt och i samma system kan vi också styra tillträdet på våra byggarbetsplatser. Det känns som vi har den bästa lösningen för lagen, säger Tomas Livendahl.

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.