Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric byter namn på produktsviten

Infobric byter namn på produktsviten

Nu gör vi lite namnförändringar – ja, förbättringar! Vi döper om delar av produktsviten. Detta för att synka namnen på alla produkter inom Infobric Group och därmed skapa ett enhetligt erbjudande och göra det lättare för dig som kund att också förstå hela erbjudandet.

Våra produkter heter numera

Infobric Site (tidigare Ease Construction) 

Infobric Intelligence (tidigare Leverantörsuppföljning)

Infobric Field samt appen Ease CheckIn behåller sina befintliga namn.

Dessutom flyttar den tidigare UE-portalen till Infobric Connect, i syfte att skapa bättre översikt över projekt och underentreprenörer. Infobric Connect används för att föranmäla och bjuda in underentreprenörer. Det blir dock inga förändringar för platsadministratören. Man bjuder in UE via länk som vanligt. UE loggar in i Infobric Connect istället för UE-portalen.

 

UE ser bilden nedan i inbjudansmejlet där de har möjlighet att acceptera inbjudan och skickas därefter vidare till sidan för att skapa ett konto.

Det går dock att fortsätta använda de tidigare adresserna – så har du de bokmärkta behöver du inte ändra något. Produkterna kommer se ut och fungera precis som tidigare, den enda skillnaden är att du inom kort kommer se en ny logotyp inne i produkten.

Produktsviten inom affärsområdet Workforce.

laptop visar webbtjänst Infobric Site

Infobric Sites huvudsakliga syfte att hantera arbetskraft som är ansluten till en specifik arbetsplats. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

 

site.infobric.com

Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Appen har dessutom ett flertal funktioner för att underlätta vardagen såsom digitalt staket med Geofence, Meddelandefunktion samt tids- och platsbaserade påminnelser.

Digital leverantörsuppföljning dygnet runt på samtliga underleverantörer under hela projekttiden. Granska företag och få full förståelse för eventuella risker projekten utsätts för. Avvikelserapport som ger överblick över nuläge och förändringar under vald period.

 

intelligence.infobric.com

I Infobric Connect kan man bjuda in och föranmäla sina underentreprenörer där de sedan bekräftar partsförhållandet. Om entreprenören i sin tur anlitar underentreprenörer registrerar de företagen i portalen och bjuder in administratörer i nästa led. Syftet med plattformen är att skapa bättre översikt över projekt och leverantörer.

 

connect.infobric.com

Användbar KMA-plattform för ökad kontroll. Ger möjlighet att systematiskt arbeta med kontroller, rapportera incidenter, åtgärda avvikelser och i realtid se alla kritiska risker.

 

field.infobric.com

 

Infobric Field har även en app där du enkelt och smidigt kan rapportera observationer och incidenter, göra kvalitetsanmärkningar samt fylla i checklistor och formulär.

Fortsätt handla
Stäng