Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Träffa oss på Byggmässan Göteborg

Träffa oss på Byggmässan Göteborg

Imorgon börjar Byggmässan Göteborg – och självklart är vi på plats! 


Varmt välkommen att besöka oss under mässdagarna 26-27 april, ta en kopp kaffe och hitta nya enkla lösningar på dina utmaningar i vardagen. Du hittar oss i monter F:22. Kom och säg hej!

Passa på att prata med oss om vilka produkter och tjänster som passar just ditt projekt. Kanske är du intresserad av leverantörsuppföljning, kompetenshantering, våra närvaro- och accesslösningar eller KMA-plattformen? Nyfiken på att höra mer om alla smarta funktioner i appen? Eller så vill du bara ha en kopp kaffe. Oavsett så är du varmt välkommen till oss i monter F:22.

Det här får du inte missa under mässan:

Förutom att ha en monterplats där vi ser fram emot att träffa många nya och befintliga kunder deltar vi även på några programpunkter under mässan.

Tuffare tider – hur hanterar vi risken i leverantörskedjan?
Scen 1 | 26 april | 15:00-15:30

 

Vår säljchef Jens Landén och leveranschef Viktor Broberg presenterar tillsammans med Kjell Bye från BRA Bygg hur man kan arbeta proaktivt med sina leverantörer givet konjunkturens utmaningar och vikten av systemstöd för att säkerställa en enhetlig systematik. Läs mer om programpunkten.

Så skapar vi sunda byggarbetsplatser!
Konferensrum Camp Nou | 27 april | 10:00-12:00

Byggföretagen i väst bjuder in till ett seminarium om hur vi i praktiken skapar sunda byggarbetsplatser och en sund bransch. Vår leveranschef Viktor Broberg deltar i ett panelsamtal om “Vilka verktyg finns och vad behövs framgent?” Läs mer om programpunkten och anmäl dig här.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Infobric Construction

+46 (0)36-340302

info@infobric.se

Fortsätt handla
Stäng