Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nyheter i Field

Nyheter i Field

Nu släpps nyheter i Field-plattformen, både på webben och i appen. En release med massor med ny och uppdaterad  efterfrågad funktionalitet som kvalitetsanmärkningar, flexibla rapporttyper och nya insights. 

Kvalitetsanmärkningar och nya insights på projektet – några stora nyheter!

Kvalitetsanmärkningar är nu tillgängliga på alla projekt. Funktionen innebär att du kan fånga kvalitetsanmärkningar direkt när du ser dem, ta och en bild och skriva in all relevant information. Du följer sedan enkelt upp dina kvalitetsanmärkningar. Allt är dessutom helt anpassningsbart tack vår nya rapportflödesbyggare.

En stor uppdatering är nya insights som bland annat gör det enklare att hålla koll på sina projekt. Det finns även en ny ”Aktivitets-insights” som gör det möjligt för projektadministratörer att hålla reda på de viktigaste datapunkterna inom sitt projekt. Det går allså att smidigt se bland annat slutförda inspektioner, skapade rapporter och åtgärdstider för projektet. Dessutom kan det användas för att utvärdera leverantörer genom att se hur mycket de har rapporterat och åtgärdat.

Spännande och viktiga nyheter som gör det möjligt att få ännu bättre koll på projekten.  Läs om alla uppdateringar i Field nedan:

Alla uppdateringar:

Kvalitetsanmärkningar är nu tillgängliga på alla projekt:
 • Fånga dina kvalitetsanmärkningar när du ser dem, ta en bild och skriv in relevant information.
 • Markera och följ upp dina kvalitetsanmärkningar mot eller på en ritning.
 • Kvalitetsanmärkningens innehåll och uppföljningskrav är helt anpassningsbara tack vare vår nya rapportflödesbyggare.

Flexibla rapportflöden med anpassningsbara formulär och uppföljningskrav:

 • Skapa och hantera obegränsade typer av rapporter i ditt konto och aktivera dem i alla eller utvalda projekt
 • Använd rapportflödesbyggaren för att definiera vilken information som ska tillhandahållas av användare under olika steg i rapporteringen
 • Definiera vilka rapporttyper som kräver åtgärder, ytterligare uppföljningsformulär och regler eller utredningar
Nya insights på konto- och projektnivå:
 • Förbättrade insights med bättre navigerings- och filtreringsalternativ gör att kontoägare och superviewers kan hålla koll på sina projekt inom fyra viktiga områden: hantering av avvikelser, anmärkningar, incidenter och aktivitet
 • Ny aktivitets insights för varje projekt gör det möjligt för projektadministratörer att hålla reda på de viktigaste datapunkterna inom sitt projekt.
Förbättrad projektadministration, projektlista och detaljvy:
 • Kontoägare har nu tillgång till verktyg för att skapa och administrera projekt på kontoinställningar
 • Förbättrad projektlista och detaljvy för smidigare användarupplevelse
 • Projekttaggar har anpassats till ”Projektgrupper” för bättre navigering och separation från inspektions- och rapporttaggar.
Viktigt! Uppdatera Infobric Field mobilapp till version 3.2 eller senare.
 
Se till att uppdatera din mobilapplikation till version 3.2 eller senare för att säkerställa att alla nya funktioner på webbplattformen är kompatibla med vår mobilapp. Du hittar uppdateringen på Google Play och App Store.
 
Kontakta gärna våra supportteam och låt oss veta vad du tycker om dessa uppdateringar. Håll dig säker!

Field

Infobric Field är en användarvänlig KMA-plattform för att öka kontrollen på din byggarbetsplats. Med Infobric Field på ditt projekt kan du kommunicera krav, kontrollera arbetsplatsen vid rätt tidpunkt, åtgärda avvikelser samt utvärdera och analysera resultat. 

Fortsätt handla
Stäng