Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nya Ease CheckIn är här!

Nya Ease CheckIn är här!

Vi vill att det ska vara enkelt att utföra dagliga rutiner. Därför gör vi nu appen ännu lite enklare och bättre för dig. Appen får ett helt nytt utseende och blir samtidigt ännu mer användarvänlig. 

 

Nu städar vi bort den orangea färgen i appen och går över till grönt – precis som på webben, webbtjänsten och i övrig kommunikation. 

 

Utöver ny färg gör vi även en hel del andra förändringar som gör appen mer användarvänlig. Du kommer nu enklare åt information om arbetsplatsen och dess funktionsutbud. Navigering och knappar har förbättrats och kartan har fått ett större fokus för att underlätta för projekt som använder geofence. 

 

Bland andra förbättringar som gjorts har påminnelsefunktionen blivit ännu mer träffsäker. Påminnelser visas bara när du verkligen har glömt att checka in eller ut – oavsett om du swipeat på mobilen, eller blippat ditt kort mot en regbox eller controlbox. 

Utrullningen av den nya appen är påbörjad och kommer nå dig inom kort om du inte redan har fått uppdateringen. Spana efter den gröna ikonen i ditt appbibliotek! Om appen inte uppdateras automatiskt kan du behöva söka upp den i Google Play / AppStore för att uppdatera till den senaste versionen. 

Vi hoppas att du ska gilla appens nya utseende, och att den ska göra din vardag ännu lite enklare framöver. Har du frågor om appen kan du enkelt vända dig till vår chatt här på hemsidan (leta efter chattikonen i nedre hörnet) eller kontakta oss här. 

Har du inte redan Ease CheckIn?

Appen är gratis att ladda ner och finns för både iOS och Android.

Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Det är ett perfekt alternativ för byggarbetsplatser som jobbar i projekt där det krävs en mobil lösning för personalliggare. Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen. All hantering görs i appen eller i webbtjänsten Ease Construction.

 

Fortsätt handla
Stäng