Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nu lanserar vi Controlbox 400

Nu lanserar vi Controlbox 400

Nu lanserar vi vår nya uppdaterade controlbox. Controlbox 400 är framtidssäkrad och har fått flera förbättringar i konstruktionen samtidigt som den fått flera andra smarta uppdateringar för att göra den ännu bättre och smidigare att använda ute på byggarbetsplatserna än sin föregångare Controlbox 395. 

Controlbox är en säker lösning för att styra tillträden på den inhägnade byggarbetsplatsen. De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde till grindar, bodar eller andra utrymmen.

Controlbox 400 är utvecklad för att vara framtidssäkrad för teknikutvecklingen, samtidigt som flera förbättringar har gjorts för att bland annat underlätta montering och installation. Controlboxen monteras enkelt på befintliga portar och grindar och har samma hålbild som sin föregångare vilket gör att den går att använda där det tidigare suttit en Controlbox 395. Förborrade hål gör det nu enkelt att dra igenom kablar och dragavlastare håller kablarna på plats. Installation och underhåll görs nu från framsidan på controlboxen, vilket innebär att det kan göras smidigt när controlboxen sitter på plats utan att den behöver tas ner.

Den nya controlboxen är kompatibel med 4 kortläsare, vilket underlättar för till exempel lastbilschaufförer som vill kunna blippa sitt kort längre bort från fordonsgrinden. Tillträde hanteras precis som tidigare enkelt i vår webbtjänst.

Controlbox 400 ersätter föregångaren Controlbox 395 och kommer i fortsättningen alltså levereras tillsammans med våra grindar och dörrsystem.

Dörrsystem

Glöm nyckelknippan! Öppna dörren med kortet istället. Med dörrsystemet behöver ingen tid läggas på att administrera nycklar, tillträde styrs smidigt digitalt. Dörrsystemet fungerar bra att använda till både bodar, containrar och andra utrymmen. Obehöriga ute, säkerheten ökar och tiden kan läggas där den verkligen behövs.

Fortsätt handla
Stäng