Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Egenkontroller, byggdagbok och mottagningskontroller – snart möjligt med nästa stora uppdatering

Inspektionsmodulen blir ännu bättre. I juni breddar vi nämligen funktionaliteten ordentligt med en av årets största produktuppdateringar. Den nya uppdateringen gör det möjligt att göra en mängd nya olika inspektioner, kontroller och formulär i Infobric Field.

 

Vi har länge sett ett behov av bredda inspektionsmodulen för att kunna stötta ännu fler av de kontroller och inspektioner som löpande görs i byggprojekt. Med nya uppdateringen tar vi ett stort kliv framåt från nuvarande funktionalitet och gör det möjligt att bygga egna formulär med exempelvis textfält, flervalsalternativ och digital signatur.


Detta öppnar upp för en rad nya användningsområden – exempelvis: mottagningskontroller, egenkontroller, försyner, arbetsberedningar, byggdagbok och tillstånd för heta arbeten.

Inför lanseringen kommer vi publicera exempel på de nya användningsområdena med lite mer information och tillhörande mallar. Håll utkik!

 

Har ni frågor eller funderingar kring uppdateringen redan nu? Varmt välkomna att höra av er till cs@infobricfield.com alternativt skriva i supporten.

Back to store
Stäng