Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Inbjudan till frukostseminarium i Stockholm och Göteborg om byggkonjunkturen

Välkommen på frukostseminarium med Infobric på temat ”Byggkonjunkturen svänger – hur hanterar vi risken i leverantörskedjan?”

Bristande tillgång till material, rusande el- och bränslepriser, inflation och stigande räntor skapar utmaningar för alla branscher – inte minst för oss inom byggsektorn. I byggföretagens senaste konjunkturrapport spår de att byggbranschen kommer backa med hela 10 % under det kommande året. När konjunkturen svänger blir det allt viktigare att minska risken i projekten genom att hålla koll på leverantörsleden.

 

Oväntade problem för tidigare stabila leverantörer måste fångas i tid innan de får konsekvenser i hela kedjan.

 

Frukostseminarium i Stockholm och Göteborg.

 

Mot bakgrund av detta arrangerar lnfobric frukostseminarier i Stockholm och Göteborg. Seminarierna inleds med att Byggföretagen presenterar sin färska konjunkturrapport och följs sedan upp av en paneldiskussion med namnkunniga representanter från både huvudentreprenörs- och beställarsidan. Avslutningsvis går vi igenom konkreta lösningar för hur projektorganisationer kan arbeta proaktivt med att minimera den ekonomiska risken i leverantörskedjan. Ta chansen att ställa dina frågor till både Byggföretagen och paneldeltagarna.

 

 

Välkommen att delta på något av seminarierna:

 

Stockholm 22 november på Scandic Anglais 

Göteborg 23 november på Sankt Jörgen Park

Seminarierna börjar kl 09:00 och pågår i 45 minuter. Det kommer erbjudas både mingel med branschkollegor samt frukost vid båda tillfällena. Frukost serveras från kl. 08:30. 

Infobric kontakt

Har du frågor?

Kontakta oss.

Till kontaktsidan
Till kontaktsidan
Fortsätt handla
Stäng