Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Nu kan du öppna rotationsgrindar med mobilen

Att hantera inpassering av besökare kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Nu kan våra grindar öppnas med mobilen.

Nu är det möjligt att fjärröppna rotationsgrindar från appen. Något som tidigare bara varit möjligt för fordonsgrindar.  

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta insläpp av besökare på arbetsplatsen utan att behöva uppsöka rotationsgrinden och läsa ett kort. Rotationsgrinden öppnas smidigt – även på distans.

 

För att öppna rotationsgrindar krävs åtkomst enligt traditionell rättighetshantering i Infobric Site. Dessutom måste inställningen ”Tillåt fjärröppning av fordons- och rotationsgrindar med appen Ease CheckIn” aktiveras på individnivå. Denna inställning visas på sidan ”Avancerat” i detaljfönstret för en person.

När inställningen är aktiverad syns menyalternativet ”Grindar” på arbetsplatsen i appen. För att öppna en rotationsgrind behöver du känna till dess serienummer. Fjärröppning bör endast användas av ett fåtal betrodda personer/platsledning som öppnar grindar åt besökare.

Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen.

Läs mer om appen
Läs mer om appen

Appstore badge
ikon Google play

Relaterat innehåll

Öppna grindar och dörrar med mobilen
Öppna grindar och dörrar med mobilen

Att hantera in- och utflödet av besökare kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Våra grindar öppnas med appen! Använd fjärröppning för att underlätta för besökare på byggarbetsplatsen. Grinden...

Läs mer
Ease CheckIn
Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen.

Läs mer
Påminnelser
Påminnelser

Tids- och platsinställda påminnelser i appen Ease CheckIn.

Läs mer
Infobric kontakt

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Infobric Workforce

Till kontaktsidan
Till kontaktsidan
Fortsätt handla
Stäng