Personalliggare med ID06

Beställ här

Håll koll på närvaron

En elektronisk personalliggare är en digital närvaroregistrering som håller koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen och underlättar jobbet med att hålla obehöriga personer borta. Sedan den 1 januari 2016 är det lag på elektronisk personalliggare i byggbranschen. Skatteverket gör oanmälda besök för att kontrollera att lagen följs och om brister hittas innebär det kontrollavgifter.

Närvaron kan registreras på flera olika sätt med hjälp av ID06-kort, för att sedan lagras i webbtjänsten Infobric Ease.

Vill du veta mer om lagen?

Det är lätt att göra rätt

Allt du behöver för en trygg och säker personalliggare är en regbox och/eller appen Ease CheckIn, rotationsgrind samt webbtjänsten Infobric Ease. När du väl har börjat använda Infobric Ease kommer fördelarna på köpet. Du får koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen, när de varit där och hur mycket tid som lagts i projekten. Det går snabbt och lätt att följa upp leverantörsfakturor och ha full koll på alla dina projekt, i ett och samma system.

Vill du veta mer om personalliggare i Infobric Ease?

Eller om du har frågor, fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Jag vill bli kontaktad

 

Hur ser din byggarbetsplats ut?

Inhägnad, öppen eller spridd geografiskt?

Oavsett hur din byggarbetsplats ser ut och vilka förutsättningar som finns är Infobric en enkel och säker lösning för att hålla kolla på närvaron och uppfylla lagkraven på elektronisk personalliggare.

Se exempel på arbetsplatser

Infobric personalliggare

Allt du behöver för en komplett elektronisk personalliggare med ID06

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.