Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Automatisk milersättning

Rätt milersättning – automatiskt. Infobrics smarta lösning får körjournal och lönesystem att prata med varandra, och ger rätt milersättning för rätt resa.

Underlättar för förare och ekonomiavdelning

Automatisera din milersättning

Slipp pappershantering och manuell registrering av milersättning! Koppla ihop vår körjournal med ditt lönesystem och få en helt automatisk hantering av din milersättning. Infobrics system registrerar dina resor, räknar ut sträckorna och skickar uppgifterna direkt till lönesystemet.

Förare i företagsbil som kollar milersättningen

5 steg för automatisk milersättning

Så fungerar det

En GPS-enhet installeras​

En hårdvara installeras i fordonet.

Föraren markerar privata resor

I appen kan föraren hantera sina resor.

Analys & Administration ikon
Chef granskar och attesterar

Vid månadsslut kan chefen granska och attesterar.

Rätt ersättning till rätt resa

Integrerat med lönesystem och leasingbolag.

Alltid korrekt körjournal

Infobrics smarta körjournal registrerar alla resor med körsträcka, adress, start- och stopptider automatiskt. Föraren kan välja att kategoriserar dem som privat eller tjänst med appen – eller, låta systemet registrera resorna automatiskt. Läs mer om vår smarta, elektroniska körjournal här.

OBD enhet för elektronisk körjournal

Äntligen kontroll på ersättningsflödet

Enkel milersättning och reseräkning

Föraren godkänner körjournalen vid månadsslut och chefen attesterar. Då går resorna vidare till lönesystem eller leasingpartner för milersättning och reseräkning.

Mobil visar trängselskatten på skärmen

Automatisk lösning för tullpassager

Trängselskatt för förmånsbilar

Passager för trängselskatt och infrastruktur noteras med plats, tid och kostnad.

Förhandsvisa din fordonspark.

Fylll i ditt organisationsnummer för att göra en direktuppslagning i vårt webbverktyg. Där ser du vilka fordon ni har och när dom ska besiktigas eller servas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kom i kontakt med oss.

Kundservice

0589 - 123 76

Vanliga frågor och svar.

Milersättning är en ersättning som betalas ut för kostnader som uppstår vid användning av egen bil i arbetet. Om en bil används för både privata och arbetsrelaterade resor så kan det vara svårt att skilja dem åt - såvida man inte har en digital körjournal. Det kan variera mellan företag och organisationer hur man hanterar milersättning. Men i allmänhet så får man inte milersättning för privata resor, det är endast för arbetsrelaterade resor som man får ersättning.

Milersättning för användning av egen bil i arbetet beräknas till 25 kronor per mil. För resor med förmånsbil finns det olika priser beroende på bilens drivmedel, 9,50 kronor per mil för el och 12 kronor per mil för andra drivmedel (t.ex bensin, diesel eller etanol).

 

Läs mer om milersättningen för 2023 här

Ingen. Det är samma sak; en ersättning som ska täcka slitage och drivmedel för resor gjorda i tjänst

Dags för din fordonsdata att göra nytta på riktigt. Genom att integrera Infobric Ease Fleet till system för lönehantering och leasinghantering så delas datat mellan plattformarna. Integrationen skickar automatiskt datan från din körjournal till ditt system, där du kan fortsätta jobba med denna. Ett vanligt exempel är hanteringen av förmånsbilens milersättning.

Ett digitalt attesteringsflöde låter dig och dina kollegor hantera registrering av resor, inlämning av körjournal och attestering av resor som sedan räknas om till milersättning för företagets förmånsbilsförare. Det digitala flödet gör det helt enkelt onödigt med papperslappar, kvitton och pärmar på kontoret.

Idag har Infobric stöd för integration till Bilreda, CarPay Fleet, Autoplan och Leaseplan. För dig som vill koppla körjournalen till lönesystemet finns färdiga integrationer till Visma, Fortnox, Flex och Hogia. Har du ett annat system som du vill ansluta till tjänsten Ease Fleet? Kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig igång.

Jag vill veta mer! Kontakta mig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fler tjänster från Infobric Fleet

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

Förmånsbil

Förenkla för både förare och ekonomiavdelning. Automatisk körjournal med trängselskattshantering och milersättning.

Verktyg & utrustning

Inventariehantering med realtidsposition. Enheten fäster du enkelt på vilken typ av utrustning som helst.

Hantverkare som använder verktygsspårning i mobilen

Service & underhåll

Digitalt verktyg för service och underhåll. Se larm och felkoder i systemet, boka service och besiktningar och meddela dina förare.

Back to store
Stäng