Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

AddMobile byter varumärke till Infobric

AddMobile, som i mars 2021 förvärvades av Infobric Group, byter nu namn och varumärke till Infobric. AddMobiles tjänst för projekthantering och arbetsorder, som är ett viktigt strategiskt komplement i Infobrics tjänsteportfölj för byggbranschen, får det nya namnet Infobric Workorder.
Addmobile_Infobric

AddMobile har sedan starten 2004 utvecklat digitala lösningar för bygg-, anläggnings- och servicebranschen. Projekthantering och arbetsorder har alltid varit kärnan i erbjudandet, vilket är en anledning till att det nya produktnamnet blev Infobric Workorder.

– Vårt nya produktnamn Infobric Workorder både hyllar vårt arv och förklarar vår roll inom Infobric Group. Arbetsorder är inte bara den första produkt AddMobile lanserade utan också vårt specialistområde, säger Camilla Kandefelt, marknadschef på AddMobile.

Vi ser varumärkesskiftet som ett naturligt och viktigt steg i vår resa tillsammans med Infobric. 

– Lars Kandefelt, VD för AddMobile

Genom varumärkesbytet ser AddMobile stora fördelar. Inte bara genom att komma närmare koncernen och systerbolagens arbete med hjälp av det gemensamma namnet, utan också en möjlighet att ta större plats i kundernas digitala ekosystem.
– Vi ser varumärkesskiftet som ett naturligt och viktigt steg i vår resa tillsammans med Infobric. Vår koppling till koncernen har mottagits väl i samtal med kunder och vi ser fram emot att kunna stärka vårt erbjudande tillsammans med våra systerbolag i koncernen. Infobric är ett starkt och välkänt varumärke inom byggbranschen och vi är stolta över att nu bli en del av det, berättar Lars Kandefelt, VD för AddMobile.

Varumärkesbytet sker den 9 mars 2022 och innebär en total uppdatering av AddMobiles grafiska profil. I samband med skiftet lanserar företaget en ny hemsida, www.infobricworkorder.se.

Bolagets juridiska namn förblir AddMobile AB och företaget kommer att sitta kvar på sina nuvarande kontor i Malmö och Karlskrona. 

Om Infobric.

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Koncernen tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Infobrics mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.
Back to store
Stäng