Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Så fick MSW Servicebolag bättre kontroll på tids- och materialåtgången

MSW Servicebolag i Löddeköpinge AB hade tidigare en väldigt traditionell pappersadministration. I takt med att företaget växte kände ägarna att pappershanteringen blev svårhanterlig och ohållbar. Därför började de söka efter ett digitalt projekthanteringssystem och hittade Infobric Workorder.
MSW Servicebolag
Närheten till Infobrics kontor var en viktig anledning till att valet föll på dem.
– Närheten är viktigare för oss än något annat. Vi gillar att vi enkelt kan ses och diskutera saker när det behövs, säger Mikael Dahlgren, ägare på MSW Servicebolag.

Framför allt har arbetet blivit lättare för oss som sitter med det administrativa, vi kan planera och följa upp projekten på ett helt annat sätt.

– Mikael Dahlgren, ägare på MSW Servicebolag.

Dessutom tycker Mikael Dahlgren att Infobrics utbildningar håller en hög standard och att den löpande kommunikationen har varit bra.
– Jag rekommenderar Infobric Workorder av den enkla anledningen att jag tycker systemet är bra. Infobric har även sedan start varit lyhörda för våra behov och vi har därför fått det system vi behöver. Idag har vi en tydlig struktur på våra arbetsorder och därför också bättre kontroll på tidsåtgång och material. Framför allt har arbetet blivit lättare för oss som sitter med det administrativa, vi kan planera och följa upp projekten på ett helt annat sätt, säger Mikael Dahlgren.
MSW Servicebolag i Löddeköpinge AB ägs och drivs sedan 2003 av Ola Åkesson och Mikael Dahlgren. Företaget monterar hissar både i Sverige och utomlands. Dessutom utför MSW Servicebolag även elinstallationer vid nyproduktion, om- och tillbyggnation, underhåll samt reparation av befintliga installationer. Kundkretsen består av privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar.

KUNDBERÄTTELSE

Bunkeflo Byggplåt
Digitalt projekthanteringssystem gör faktureringsarbetet roligt för Bunkeflo Byggplåt.

KUNDBERÄTTELSE

Veidekke Asfalt

Infobric Workorders digitala arbetsorder ger Veidekke Asfalt bättre rutiner och ökad lönsamhet.

KUNDBERÄTTELSE

Elaffären i Vinberg AB
Infobric Workorder minskar risken för misstag, effektiviserar fakturaprocessen och underlättar schemaläggningen.
Back to store
Close