Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

John Andersson ny affärsområdeschef för Infobric Workorder

Den 1 september tillträdde John Andersson som ny affärsområdeschef för Infobric Workorder. Han efterträder Lars Kandefelt, som efter nästan 20 år i bolaget går i pension.
John Andersson, affärsområdeschef Infobric Workorder
John Andersson har en gedigen bakgrund inom både försäljning och företagsledning med fokus på SaaS-bolag. Han kommer närmast från en tjänst som VD på fintech-bolaget Inyett.

Jag är väldigt glad över att få välkomna John Andersson till Infobric. Han är med sin gedigna erfarenhet inom SaaS-affären ett starkt tillskott till vår organisation, och kommer att spela en viktig roll i Infobric Workorders fortsatta tillväxtresa

– Dan Friberg, VD på Infobic Group

– Jag är väldigt glad över att få välkomna John Andersson till Infobric. Han är med sin gedigna erfarenhet inom SaaS-affären ett starkt tillskott till vår organisation, och kommer att spela en viktig roll i Infobric Workorders fortsatta tillväxtresa, säger Dan Friberg, VD på Infobric Group.

Infobric Workorder, tidigare AddMobile, är sedan 2021 en del av Infobric Group. Idag sysselsätter bolaget runt 30 medarbetare med fokus på att vidareutveckla sitt digitala projekthanteringsverktyg som hjälper bland annat byggföretag att effektivisera sin vardag.

Det är med glädje och entusiasm som jag tar över. Jag tror att nyckeln till framgång är lagarbete och det är därför otroligt kul att nu bli en del av Infobric Workorders team och få bidra med min erfarenhet.

John Andersson, affärsområdeschefInfobric Workorder

– Det är med glädje och entusiasm som jag tar över. Jag tror att nyckeln till framgång är lagarbete och det är därför otroligt kul att nu bli en del av Infobric Workorders team och få bidra med min erfarenhet. Jag ser stora möjligheter för oss och i de synergier vi kan skapa mellan våra tjänster inom koncernen, säger John Andersson.  

Lars Kandefelt, en av företagets grundare, har lett bolaget sedan starten 2004. Under en period kommer Lars att arbeta parallellt med John och stötta honom i sin nya roll.

Jag vill tacka alla mina fantastiska kollegor på Infobric Workorder. Det engagemang och driv som funnits bland medarbetarna är grunden för den framgångsresa vi haft och jag känner mig väldigt trygg i att lämna över till en sådan lagspelare som John. Jag ser fram emot att få följa när han leder företaget vidare in i nästa fas, säger Lars Kandefelt.  

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Ska vi höras?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng