Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Webinar Lansering av Föranmälan

Den 10 september 2024 livesände Infobric ett webinar för att lansera tjänsten Föranmälan. Du kan se webinaret i sin helhet nedan. 

Det är känt sedan länge att byggbranschen är en utsatt bransch och det nuvarande marknadsläget bidrar till ett hårdare klimat med fler konkurser och varsel. Arbetet med att göra branschen säkrare och motverka svartarbete och arbetslivskriminalitet har pågått länge. 

Bankinitiativet (BHB) trädde i kraft tidigare i år, där obligatorisk föranmälan av underentreprenörer är en del av de särskilda villkoren för att få finansiering till byggprojekt. Målet med BHB är att öka användandet av kontrollsystem och öka transparensen samt öka andelen föranmälda och kontrollerade entreprenörer för att skapa sundare konkurrens och minska arbetslivskriminalitet. 

Nu tar Infobric nästa steg för att förbättra byggbranschen och stänga ute de oseriösa företagen genom lansering av de nyutvecklade tjänsterna för föranmälan av företag och individer. Föranmälan är ett processtöd som möjliggör proaktivt seriositetsarbete där företag och individer genomgår en kvalificeringsprocess redan innan de kommer till arbetsplatsen.

Kontakta oss för mer information!

Försäljningschef infobric workforce

Jens Landén

Försäljningschef Infobric Workforce

jens.landen@infobric.com

+46(0)768 79 53 97

Fortsätt handla
Stäng