Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Field

Användarvänlig KMA-plattform för ökad kontroll.

Komplett KMA-plattform

Jobba systematiskt med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Arbeta med kontroller, rapportera incidenter, åtgärda avvikelser och se kritiska risker i realtid. Fånga upp avvikelser och agera snabbt - minska risken för kostsamma förseningar i projektet.

Användarvänlig plattform för kontroll över arbetsplatsen.

Med Infobric Field får du en användarvänlig KMA-plattform som hjälper dig att få kontroll över arbetsplatsen. Plattformen möjliggör att alla på arbetsplatsen förstår och kan kommunicera krav samt kan rapportera observationer och incidenter direkt i systemet. Detta hjälper till att identifiera potentiella faror och agera snabbt. Genom att använda Infobric Field säkerställer du att rätt kontroller görs vid rätt tillfälle för att öka säkerheten och minska risken för fel. Alla identifierade risker hanteras effektivt, då du kan spåra och åtgärda problem snabbt och driva individansvar.

Analysera, utvärdera och anpassa.

Plattformen ger dig insikter genom automatiserad analys och visualisering av trender och nyckeltal. Utvärdera resultat och fatta informerade beslut. Du kan enkelt bygga egna processer, checklistor och formulär. Utifrån ett antal funktioner kan ni anpassa KMA-verktyget till ert ledningssystem och bygga egna processer.

Effektivt KMA-arbete.

KMA-systemet Infobric Field täcker en mängd olika användningsområden, inklusive skyddsrond, miljörond, egenkontroll, byggdagbok, LEED/BREEAM, mottagning, försyn och fuktrond. Med Infobric Field har du hela KMA-arbetet i samma system och kan skapa en säkrare arbetsplats och öka lönsamheten genom ett effektivt KMA-arbete.

Kom igång med Infobric Field

Infobric Field
Field
Från

500

kr/mån
per projekt

Komplett KMA-plattform för ökad kontroll på arbetsplatsen. Infobric Field är en fristående modul som kan användas separat eller kombineras med Basic, Standard eller Plus.

Läs mer
Läs mer

Intresserad av Infobric Field?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en demo av tjänsten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kom igång snabbt.

Enkelt att komma igång med användarvänliga funktioner som anpassas efter roll.

Flexibilitet.

Stor flexibilitet i att anpassa processer och mallar för att passa era arbetssätt.

Fokus på resultat.

Resultatfokuserad plattform med ett unikt fokus på att minska åtgärdstider och driva individannsvar,

Beslutsunderlag.

Visuella hjälpmedel för att se status, analysera trender och jämföra prestation.

KMA för företag

Få full koll på projekten och minska administrationen.

Med Infobric Field kan du standardisera och vidareutveckla KMA-processerna till att arbeta systematiskt med KMA och analys och uppföljning. Säkerställ processefterlevnad med hjälp av företagsfunktioner som mallar för checklistor och formulär, kategorier, notisregler och dashboard. 

KMA för företag

Effektivisera arbetsflöden.

För att effektivisera arbetsflöden kan användare skapa, redigera och anpassa rapporteringsflöden på central nivå eller för specifika projekt. Detta gör det möjligt att kundanpassa flöden för löpande anmärkningar, observationer och incidenter. Med företagsfunktionerna kan du arbeta systematiskt med utredningar för att kartlägga och identifiera riskkällor. Möjligheten finns att anpassa efter olika utredningsformat såsom 5 WHY och MTO.

KMA för arbetsplatsen

Checklistor, egenkontroller och skyddsronder direkt i mobilen.

Infobric Field är utvecklad för att vara så användarvänlig som möjligt för att samtliga på arbetsplatsen enkelt ska kunna använda verktyget. I appen kan alla rapportera observationer och incidenter. I den löpande rapporteringen finns även möjlighet att göra kvalitetsanmärkningar och fånga upp dem direkt. Användaren kan enkelt ta en bild och skriva in relevant information. Detta gör det möjligt att tilldela individansvar med automatiska påminnelser och bilder på åtgärder.

Läs mer om löpande rapportering
Läs mer om löpande rapportering
KMA för arbetsplatsen

Visualisera datan i dashboard.

Med Insights automatiseras och visualiseras datan för att minska administrationsbördan för projektledningen. En dashboard ger överblick över trender och nyckeltal och smidig export av data.

Läs mer om Insights
Läs mer om Insights

Features

Individinskrivning

Smidig och enkel inskrivning och arbetsplatsintroduktion

Läs mer
Inspektioner

Användarvänligt stöd för att kombinera checklistor, formulär och kontroller.

Läs mer
Löpande rapportering

Ger alla möjligheten att rapportera.

Läs mer
Åtgärdshantering

Full kontroll på arbetsplatserna med statusvy i realtid.

Läs mer
Insights

Överblick över nyckeltal kopplade till KMA-processer.

Läs mer
Utredningar

Flexibelt stödverktyg för fullständiga utredningar av incidenter.

Läs mer

Arbeta systematiskt med KMA.

KMA står för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ett KMA-system hjälper dig att uppfylla kraven som ställs på företaget, men är också viktigt för att säkerställa att projektet arbetar med så liten miljöpåverkan som möjligt.

  • Kvalitetsdelen inom KMA handlar om kvalitetssäkring. Säkerställa att alla kraven uppfylls. I Infobric Field finns det färdiga mallar för checklistor och formulär, men du kan också enkelt skapa dina egna listor.
  • Miljö. Genom att arbeta systematiskt med KMA kan man kontinuerligt följa upp påverkan på miljön och identifiera områden där det går att förbättra arbetet för att minimera miljöpåverkan i projektet. Möjligheten finns att ladda upp byggvarudeklarationer eller säkerhetsdatablad och få en sammanställning över material som används i byggprojektet och dess påverkan på miljön.
  • Arbetsmiljö. Byggbranschen har länge varit en utsatt bransch kopplat till säkerhet och arbetsmiljö. Det är därför viktigt att säkerställa att man har rutiner för sitt KMA-arbete för att förebygga skador och ohälsa hos medarbetarna. Byggherren ansvarar för att utse en BAS P Och BAS U i projektet samt upprätta en arbetsmiljöplan där man kartlägger arbetsmiljörisker och vidta eventuella åtgärder. Med KMA-verktyget Infobric Field kan du sätta upp rutiner för rapportering över observationer och tillbud samt tilldela individansvar med automatiska påminnelser och bilder på åtgärder.

KMA-arbetet ska vara en aktiv del under hela projektet. Infobric Field är en resultatfokuserad KMA-plattform med ett unikt fokus på att minska åtgärdstider och driva individansvar som ger dig möjlighet att anpassa mallarna för era befintliga system och processer.

Få en demo av Infobric Field

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng