Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Ease CheckIn

Den smarta appen för en enkel jobbvardag.

Allt i en app.

Med appen Ease CheckIn kan användaren enkelt hantera sina arbetsplatser, checka in och ut, öppna dörrar och grindar och få påminnelser om in- och utcheckning inom ett geofenceområde. I appen kan du även göra kortkontroller och kontrollera kompetenser.

Enkelt för användaren.

Alla användare får automatiskt upp de arbetsplatser där de är tillagda och kan se detaljerad information om arbetsplatser med bland annat visning på karta. De kan enkelt checka in- och ut på arbetsplatsen och granska sina in- och utcheckningar i eterhand. Det går smidigt att göra arbetsplatsen till favorit för snabb åtkomst.

...och för platsledningen.

Ansvarig på arbetsplatsen kan välja om användarna ska kunna lägga till sig själva innan de checkar in för första gången eller om användarna ska läggas till i personalliggaren först. Det går även att ställa in om arbetsplatsen ska vara sökbar i appen, eller att helt inaktivera appen på arbetsplatsen. All hantering görs smidigt i Infobric Site.

Läs mer om Infobric Site
Läs mer om Infobric Site

Ladda ner appen kostnadsfritt.

ikon Google play
Appstore badge
Ease Smart Lock

Slipp krångel med nyckelhantering med smidigt smartlås.

Med Ease Smart Lock tar vi byggprojektet bort från tidskrävande nyckelhantering och in i den digitala världen. Passar perfekt för tillfälliga renoveringsprojekt i t ex privatbostäder och till projekt som kräver mycket nyckelhantering. Användaren låser enkelt upp med mobilen.

Användaren får full överblick i appen över de lås den har tillgång till på respektive arbetsplats och vilka tider som tillträde ges.

Läs mer om smartlåset
Läs mer om smartlåset
Dörr- och grindöppning

Fjärröppning för att underlätta tillfälliga besök och leveranser.

Att hantera in- och utflödet av besökare och transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Våra dörrar, persongrindar och fordonsgrindar öppnas smidigt med ett klick i appen - även på distans.

Läs mer om att öppna med appen
Läs mer om att öppna med appen
Meddelandefunktion

Håll alla på arbetsplatsen uppdaterade.

En av de stora utmaningarna på en byggarbetsplats är att nå ut till alla med viktig information. Med vår meddelandefunktion i appen kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.

Läs mer om att skicka meddelanden i appen
Läs mer om att skicka meddelanden i appen
Geofence

Skapa ett digitalt staket

Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in, så att du har en uppdaterad närvarolista vid till exempel en evakuering. 

Läs mer om att virtuella staket
Läs mer om att virtuella staket
Påminnelser

Glöm aldrig en in- eller utcheckning igen.

Brukar du komma på att du inte har checkat in på arbetsplatsen lagom till fikat eller lunchen? Att glömma bort att registrera närvaro är ett minne blott. Användaren kan enkelt sätta påminnelser för in- och utcheckning i appen Ease CheckIn. Påminnelsen dyker upp som en notis i telefonen vid valt klockslag om du glömt checka in/ut.
Det går även att ställa in platsbaserade påminnelser för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar då till som en notis i telefonen om användaren glömmer checka in när du kommer till ett geofenceområde – eller glömmer checka ut när du lämnar.

Läs mer om påminnelser
Läs mer om påminnelser
Kortkontroll

Kontrollera giltiga ID06-kort

Använd appen som ett redskap för att genomföra kontroller av personers ID06-kort. Kortkontroll säkerställer att kortet är äkta genom att personuppgifter såsom foto och personnummer granskas, samt att kortet är giltigt och alltså har en aktiv status hos ID06. Dessutom har du tillgång till historik över tidigare genomförda kontroller. 

Kompetenser

Koll på kompetenser

I appen är det möjligt att se sina utbildningsbevis.  Utbildningebevisen hämtas från ID06 kompetensdatabas. Förutom utbildningens namn syns även en beskrivning av utbildningen, utfärdandedatum samt giltighetstid. 

Få en demo av Ease CheckIn

Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng