Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Närvarokontroll

Att ha koll på vilka personer och företag som befinner sig på arbetsplatsen är en grundförutsättning för en trygg och säker byggarbetsplats. Med Infobric Site får du enkelt översikt över närvaron för både egen personal och underentreprenörer.

Smidig närvarokontroll digitalt.

Optimal säkerhet på byggarbetsplatser kräver smarta lösningar. Genom att implementera effektiva lösningar för närvaroregistering och accesshantering säkerställer du att endast behörig personal befinner sig på byggarbetsplatsen och minimerar risken för olyckor, intrång och stölder. Med våra system skapar du en säker och kontrollerad arbetsmiljö.
Närvaro registreras digitalt med hjälp av accesskort, biometri eller app. Efter inregistrering får du en överblick i webbtjänsten över alla som befinner sig på arbetsplatsen och kan där styra tillträde till bodar, grindar och containers. Trygghet och effektivitet i ett.

Tjänsten ingår i Infobric Site. Välj mellan tre olika paket.

Basic
Från

290

kr/mån
per projekt

Basicpaketet innehåller grundläggande funktioner för det mindre byggprojektet för att vardagen ska fungera på ett smidigt sätt. Tillgång till produkten Infobric Site.

Läs mer
Läs mer
Standard
Från

395

kr/mån
per projekt

Smarta verktyg för behörighetsstyrning, kommunikation och uppföljning för att öka säkerheten och produktiviteten. Här ingår produkten Infobric Site.

Läs mer
Läs mer
Plus
Från

730

kr/mån
per projekt

Komplett paket för full kontroll över byggarbetsplatser och underentreprenörer inom ditt företag. I Plus ingår tillgång till produkterna Infobric Site, Intelligence och Connect.

Läs mer
Läs mer

Nyfiken på möjligheterna?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar in en demo. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Smarta funktioner som hjälper dig få full koll på bygget.

Personalliggare

Vår smidiga personalliggare finns alltid tillgänglig online och det är enkelt att skicka liggaren digitalt vid eventuellt kontrollbesök.

Läs mer
Kompetenskontroll

Enkelt att följa upp vilka kompetenser som finns på arbetsplatsen och att utvalda fokuskompetenser når de kravnivåer du angett.

Läs mer
UE-kedja

Få full koll på vilka företag som är verksamma på arbetsplatsen och vem som anlitat vem. Du kan se hur UE-kedjan byggs upp automatiskt.

Läs mer
Närvarokontroll

I webbtjänsten har du alltid full översikt över närvarolistan, vilka individer och företag som är närvarande på arbetsplatsen, var du än befinner dig.

Personalhantering

Enkelt att lägga till personer på arbetsplatsen. Du väljer själv om inregistreringen görs vid första kortläsningen på en Regbox eller genom inläsning av kortet vid inskrivning.

Rapporter

Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer. Det är enkelt att på distans ta fram rapporter.

Personalliggare

En personalliggare som är flexibel på riktigt.

Att ha koll på vilka personer och företag som befinner sig på arbetsplatsen är en grundförutsättning för en trygg och säker byggarbetsplats. Oavsett hur din byggarbetsplats ser ut och vilka förutsättningar som råder är Infobric Site en enkel och säker lösning för att hålla koll på närvaron och uppfylla lagkraven på elektronisk personalliggare. Du kan enkelt välja den lösningen för personalliggare som passar bäst på din byggarbetsplats. Alla våra registreringsenheter är kopplade till ett och samma system som du kan skala upp eller ner efter dina behov.
Läs mer
Läs mer
UE-kedja

Komplett överblick över dina underentreprenörer.

Kontroll och transparens är viktiga pusselbitar för att stärka byggbranschens anseende och skapa förutsättningar för sund konkurrens. UE-kedja är en funktion i Infobric Connect som ger dig full koll på vilka företag som är verksamma på arbetsplatsen och vem som anlitat vem.
Läs mer om UE-kedjan
Läs mer om UE-kedjan
Ordning och reda med minimal insats.
Enkel och flexibel närvaroregistrering
Personalliggare som sköter sig själv
Alltid full koll - även på distans.
Kompetenskontroll

Följ enkelt upp att du har rätt kompetenser på byggarbetsplatsen.

Att ha koll på vilka personer och företag som befinner sig på arbetsplatsen är en grundförutsättning för en trygg och säker byggarbetsplats. Med funktionen för kompetenskontroll kan du enkelt följa upp att alla som är verksamma på arbetsplatsen har genomfört de utbildningar som krävs på bygget.
Läs mer om kompetenskontroll
Läs mer om kompetenskontroll
"Startsträckan är väldigt kort för nya användare att komma igång, även underentreprenörer kan enkelt ladda ner appen och börja registrera."

- Mikael Hallin, Projektledare Marbit.

Vanliga frågor och svar

Hur startar och avslutar jag en arbetsplats i Infobric Site?

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

Hur skapar jag användarkonto?

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

Ny kund till Infobric, hur registrerar jag mitt företag?

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

Hur lägger jag till och tar bort en Regbox?

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen. Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Jag vill bli kontaktad

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng