Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Om oss.

Sedan Infobric grundades i Jönköping 2004 har vi utvecklats till den ledande digitaliseringspartnern för byggbranschen i Norden och Storbritannien. Med över 350 anställda i fyra olika länder bidrar vi med internationell expertis till lokala marknader.

Vi gör det enkelt att bygga hållbart.

Infobric vill förbättra byggbranschens hållbarhet. Vårt breda utbud av lösningar hjälper våra kunder att minimera olyckor, eliminera bedrägerier, minska utsläppen och förbättra produktiviteten i sina verksamheter. Med andra ord gör vi det enklare för våra kunder att arbeta hållbart. Det är så vi bidrar till att bygga en bättre värld.

"Alla pratar om digitalisering. Vi får det att hända. Våra digitala lösningar gör det dagliga arbetet säkrare och mer effektivt för människor på byggarbetsplatser varje dag, vilket gör oss till en grundpelare i en hållbar byggbransch."

– Dan Friberg, CEO Infobric Group​

Digitala verktyg för byggbranschen.

Vi erbjuder digitala verktyg specifikt utvecklade för byggbranschen. Våra lösningar hjälper våra kunder att hantera människor, företag och KMA, samt fordon, maskiner och utrustning på och runt omkring byggarbetsplatser. Vi säkerställer att våra lösningar enkelt integreras i våra kunders arbetsflöden genom ett tydligt fokus på användarvänlighet och kundservice.

En glimt av Infobric Group.

Vår resa.

Ett problem, en smart lösning och viljan att göra skillnad. Berättelsen om hur allt började förklarar mycket av vår framgång. Här kan du läsa några viktiga händelser för oss som ger en djupare inblick i hur vi blev byggbranschens ledande digitaliseringspartner i Norden och Storbritannien.

Läs mer om vår resa
Läs mer om vår resa

Mer om oss.

Ledning och styrelse

Läs mer om Infobrics ledningsgrupp, styrelse och majoritetsägare.

Nyhetsrum

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från oss här.

Karriär

Nyfiken på att jobba på Infobric? Läs mer om vår kultur och lediga roller här.

Back to store
Stäng