Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Sveriges mest exakta körjournal

Sveriges mest exakta körjournal

På Infobric strävar vi efter att alltid vara i framkant när det gäller användarvänlighet och precision. Med vår senaste uppdatering tar vi ytterligare ett steg framåt, och kan nu stolt presentera inte bara Sveriges enklaste, utan även mest exakta körjournal. Läs mer om vår senaste uppdatering här.

Vi vågar påstå att vi har Sveriges enklaste körjournal. Detta baserar vi på hur enkelt det är att installera den i bilen, hur lättanvänd den är samt alla smarta integrationer som gör administrationen förunderligt enkel.

 

Vi vill göra livet enklare för våra kunder genom att erbjuda de mest automatiserade och användarvänliga lösningarna. Om vi också kan hjälpa våra kunder att spara tid och pengar, då har vi lyckats med vårt uppdrag. Nu introducerar vi en uppdatering som ytterligare förenklar kundupplevelsen. Vi kan nu stolt säga att vi även är Sveriges mest exakta körjournal!

Kunden förväntar sig en automatisk körjournal som är 100% rätt – varsågod. Här har du den.

– Joel Verpers, Product manager @ Infobric Fleet

Idag är de flesta körjournalslösningar beroende av GNSS-teknik (Exempelvis GPS) . Även om GNSS-registrering generellt fungerar mycket bra, finns det situationer, som till exempel i tunnlar eller områden med svag täckning, där det kan uppstå avvikelser mellan vad körjournalen indikerar och vad bilen faktiskt visar. I sådana fall kan man behöva göra manuella justeringar i körjournalen vid månadens slut.

 

Men med vår senaste uppdatering introducerar vi en unik funktion i Sverige: möjligheten att direkt läsa av bilens faktiska mätarställning. Detta innebär att våra användare kan förlita sig på en exakt och korrekt registrering av sina resor, utan att behöva oroa sig för avvikelser på grund av GNSS-begränsningar.

 

Så, varför är detta en game-changer? Jo, för att du som användare slipper extra arbete med att korrigera resor i slutet av månaden. Allt blir enklare och mer precist – precis som vi vill ha det.

 

Vi på Infobric är ständigt på jakt efter sätt att göra saker enklare för dig. Genom att kombinera enkelhet med exakthet erbjuder vi nu en körjournal som är Sveriges mest användarvänliga och tillförlitliga.

Back to store
Stäng