Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Så funkar det

Vad är en bilpolicy?

Fordonsparken är oftast en av de största utgifterna som ett företag har. Både arbetsgivaren och den anställda ställs inför valet och kvalet mellan kostnad, image, miljö och komfort. Idag spelar fler parametrar än någonsin roll i valet om den mest kostnadseffektiva, framtidssäkra och administrerbara lösningen.

Skapa framtidens bilpolicy

Enkel checklista

Med vår checklista får du diskussionsunderlaget för att skapa en så kostnadseffektiv och miljöanpassad bilpolicy – och fordonspark – som möjligt.

Ladda ner

Skapa framtiden bilpolicy

Vi har samlat det ni bör tänka på, djupdykt i komplexa frågor och blickat framåt mot framtidens bilpolicy.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vanliga frågor och svar

Fordonsparken är oftast en av de största utgifterna som ett företag har. Både arbetsgivaren och den anställda ställs inför valet och kvalet mellan kostnad, image, miljö och komfort. Med många rörliga parametrar är det viktigt att ha en gemensam syn på vad som egentligen gäller när det kommer till anskaffning, ägande och avskaffning av företagets fordonspark.

En bilpolicy är ett företagsdokument som ska definiera vilka fordon som får köpas in, hur de ska framföras och mycket mer. Den ska fungera som ett hjälpmedel och styrdokument kring alla frågor om företagets tjänstebilar.

Det är bra att inkludera flera ansvariga när företagets bilpolicy tas fram. På större företag finns det vanligtvis en fordonsansvarig som har ett ansvar för hela fordonsparken, men på mindre eller medelstora företag är det ofta någon i ledningsgruppen.

 

Nu! Under de senaste 3 åren har det hänt mycket kring företagets fordonspark. Flera nya skatteregler och bonus malus-system har tillkommit och efter COVID-pandemin har företagets fordonspark blivit ett allt större frågetecken. Vi hjälper dig gärna att komma igång.

Fler tjänster från Infobric Fleet

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

Förmånsbil

Förenkla för både förare och ekonomiavdelning. Automatisk körjournal med trängselskattshantering och milersättning.

Företagsbil

Se hur företagsbilarna används, var dom befinner sig och automatisera hanteringen av körjournal, service och besiktning.

Automatisk milersättning

Med vår körjournal och koppling till leasing- och lönesystem blir det enkelt att automatisera hela milersättningen.

Back to store
Stäng