Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Skapa framtidens bilpolicy

Sveriges billandskap förändras i snabb takt – idag flyttas vår arbetsplats mer och mer ut i det digitala. Vi har samlat det ni bör tänka på, djupdykt i komplexa frågor och blickat framåt mot framtidens bilpolicy.

Hur ser framtidens bilpolicy ut?

En bilpolicy bör finnas på varje företag med fordon. Den definierar vilka fordon som får köpas in, hur de ska framföras och mycket mer.

Ett hjälpmedel kring alla frågor om företagets tjänstebilar helt enkelt! Vår guide ser till att du får med allt du behöver för en bra och kostnadseffektiv bilpolicy. Ladda ner den helt gratis!

Jag godkänner Integritetspolicyn


Skapa framtidens bilpolicy

Vad är en bilpolicy?

Fordonsparken är oftast en av de största utgifterna som ett företag har. Både arbetsgivaren och den anställda ställs inför valet och kvalet mellan kostnad, image, miljö och komfort. Idag spelar fler parametrar än någonsin roll i valet om den mest kostnadseffektiva, framtidssäkra och administrerbara lösningen.

Skapa framtidens bilpolicy

Din checklista för en komplett bilpolicy

Dags att revidera din bilpolicy? Ja, det är faktiskt god tid att börja ta tag i hur ditt företags framtida bilpolicy ser ut – ny lagstiftning, nya arbetsrutiner och de allt mer kostnadseffektiva elbilarna gör det minst sagt aktuellt.

Med vår checklista får du diskussionsunderlaget för att skapa en så kostnadseffektiv och miljöanpassad bilpolicy – och fordonspark – som möjligt.

Det har visat sig att inköpspriset inte alls behöver vara en avgörande faktor för hur mycket en bil faktiskt kostar.

Vanliga frågor och svar

Fordonsparken är oftast en av de största utgifterna som ett företag har. Både arbetsgivaren och den anställda ställs inför valet och kvalet mellan kostnad, image, miljö och komfort. Med många rörliga parametrar är det viktigt att ha en gemensam syn på vad som egentligen gäller när det kommer till anskaffning, ägande och avskaffning av företagets fordonspark.

En bilpolicy är ett företagsdokument som ska definiera vilka fordon som får köpas in, hur de ska framföras och mycket mer. Den ska fungera som ett hjälpmedel och styrdokument kring alla frågor om företagets tjänstebilar.

Det är bra att inkludera flera ansvariga när företagets bilpolicy tas fram. På större företag finns det vanligtvis en fordonsansvarig som har ett ansvar för hela fordonsparken, men på mindre eller medelstora företag är det ofta någon i ledningsgruppen.

Nu! Under de senaste 3 åren har det hänt mycket kring företagets fordonspark. Flera nya skatteregler och bonus malus-system har tillkommit och efter COVID-pandemin har företagets fordonspark blivit ett allt större frågetecken. Vi hjälper dig gärna att komma igång.

Fler tjänster från Infobric Fleet

Enkelt att spåra bilar i realtid

Spåra & leda

Dina bilar, maskiner, verktyg och utrustning – allt i en sökbar och realtidsuppdaterad kartvy.

Digital uppföljning av körbeteende diskuteras

Körbeteende

Med uppföljning av körbeteende kan du öka säkerheten, minska slitaget och kapa bränslekostnader.

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

Förmånsbilar

Förenkla för både förare och löneadministratören genom att koppla upp företagets fordon.

Back to store
Close