Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric bildar koncern med tjänster för ett hållbart samhällsbyggande

Från och med oktober byter TelliQ namn till Infobric. Samtidigt blir TelliQ en del av Infobric koncernen där flera företag med olika tjänster och erbjudanden ingår. Det mesta kommer att fortsätta som förut men mycket kommer att bli bättre, Jättemycket bättre faktiskt.

 

Fler och fler företag arbetar med uppkopplade fordon, maskiner och verktyg som en naturlig del i verksamheten. Nu blir vi en del i något större och driver Sverige framåt med ett stort sortiment av digitala tjänster för byggarbetsplatser, tidsredovisningssystem och lösningar för sprängningsarbeten. Samtidigt får vi möjligheterna att ta systemet till nya höjder och kunna erbjuda våra kunder den modernaste fleet lösningen du kan tänka dig. Visst låter det jättespännande.

Vi utvecklar system som gör din fordonspark eller byggarbetsplats både säkrare och effektivare. Det är verkligen jättebra. Smart, smidigt och säkert är våra nya ledord och vår nya mission kommer att vara att skapa enkla lösningar på svåra problem. Det blir jättenkelt!

Vill ni kunna mäta, följa upp, effektivisera och digitalisera så hjälper vi jättegärna till!

 

Välkommen in i det nya!
Med vänliga hälsningar hela gänget på TelliQ.

Infobric bildar koncern med tjänster för ett hållbart samhällsbyggande

Om Infobric

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa hållbara arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobrics ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

www.infobric.com

Om Summa Equity

Summa Equity grundades 2016 av partners med en gemensam vision om att bygga ett ledande, specialiserat riskkapitalbolag på den nordiska marknaden för små- och medelstora företag, positionerat för att utnyttja de investeringsmöjligheter som skapas av de tematiska megatrender som förväntas driva långsiktig tillväxt. Bolaget fokuserar på sektorer kopplade till fyra megatrenddrivna teman: resursknapphet, energieffektivitet, förändrad befolkningssammansättning och teknologiintensiv verksamhet.

www.summaequity.com

Back to store
Stäng