Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Glöm inte körjournalen till dina nya Elbilar

Dags för fossilfria förmåns- eller tjänstebilar? Härligt! Men du har väl koll på att dina elektroniska körjournaler fungerar?

 

Glöm inte körjournalen till dina nya Elbilar

Ja, Infobric Fleet’s körjournalslösning fungerar i din elbil

 

Självklart fungerar vår lösning i dina elbilar. Enheten monteras som vanligt i bilens OBD-uttag. Faktum är att det idag finns över 70 000 elbilar i Sverige, enligt elbilsstatistik.se, och många av dom har redan Infobric Fleet körjournal installerad.

 

Ett gediget miljötänk blir allt viktigare för Sveriges företagare, inte minst när det kommer till valet av drivmedel. Idag väljer många väljer mer miljövänliga fordon, som tex elbilar, som för företaget ofta innebär minskade kostnader och dessutom ger företaget en chans att visa framfötterna i deras miljötänk.  Företag som använder elbilar i tjänsten blir dessutom berättigad till ersättning enligt Skatteverket.

Hur fungerar milersättning för era elbilar?

 

  • Infobric Fleet erbjuder alla Sveriges företag 30 dagar kostnadsfri prova-på-period. Du får själv i lugn och ro utvärdera både vår körjournal och andra tillvalstjänster som du är intresserad av.

  • I de allra flesta fall sker installationen på egen hand och tar bara några sekunder. Vi hjälper dig såklart igång med både mobil-app och det lättanvända analysverktyget som du nåt via datorn.

  • Inget företag är det andra likt. Infobric Fleet hjälper dig att skräddarsy en lösning som passar just ert arbetssätt och vardag.

  • Ganska snart kommer du märka hur mycket administrativt arbete du besparar både din personal och ledning.

  • Infobric Fleet Körjournal kostar 149:- per månad och bil. Kontakta oss så berättar vi mer.

Elbil som förmånsbil? 

Med nya verktyg blir ibland även arbetsflödet annorlunda. Men för dig med Infobric Fleet Körjournal skiljer sig inte redovisningen av milersättningen mellan en fossildriven bil och en elbil. Enligt skatteverket så är milersättningen densamma för elbilar som bilar som drivs med bensin. Dessutom kan du förutom milersättning för din elbil även nyttja ett reducerat förmånsvärde bilar som drivs av el. Värdet på förmånen beror på faktorer så som inköpsår etc.

 

Infobric Fleet har hjälpt tusentals Svenska företag att implementera en automatiskt körjournalslösning i verskamheten, och ger stöd och rådgivning hela vägen från start till mål. Här är ytterligare några fördelar med våra tjänster:

 

Äntligen ett enkelt sätt att bokföra dina kilometrar

På samma sätt som med fossildrivna bilar kan du enkelt bokföra dina kilometrar med Infobric Fleet Körjournal i en eldriven bil. Och visst vore det skönt att slippa stressmomentet med manuell körjournal i samband med er elbilsomställning? Den elektroniska körjournalen underlättar administrationen och registrerar automatiskt alla körsträckor du gör. För anställda som behöver redovisa sina körsträckor till arbetsgivaren förenklas vardagen rejält: Varje månad kan du automatiskt få ut en rapport där all din kördata finns registrerad. 


Milersättningen för din elbil registreras utan manuell handpåläggning och ger dig möjlighet att:

  • Att enkelt, och per automatik, särskilja tjänste- och privatresor i din rapport.
  • Infobric Fleet Körjournal uppfyller skatteverkets krav för en fullgod körjournal.
  • Hos Infobric Fleet kan du välja på olika körjournalsenheter som passar dina behov. Väljer du vår populära OBD-enhet sker installationen på egen hand på några sekunder.
  • Körsträckor loggas både genom GPS och genom faktiskt miltal direkt från din bil.

Oavsett vilken lösning du väljer så kan hjälper vi dig gärna på vägen. Hör av dig till oss så kan vi diskutera just vilken lösning som passar ditt företag.

Ring oss direkt på 0589-123 76 för att veta mer.

Back to store
Close