Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

En av våra bästa satsningar

På en allt tuffare marknad med hårdnande konkurrens och krympande marginaler är det viktigt för Halle Plast att kunna minska den administrativa delen på företaget, för att bli effektivare mot kund. 

– Infobrics elektroniska körjournalslösning är en av de bästa satsningarna vi gjort under de senaste åren, säger marknadschefen Patrik Porath.

Digital fordonsuppföljning på dator

En av våra bästa satsningar

En sann entreprenör

Patrik Porath är en sann entreprenör och spindeln i nätet på Halle Plast i Laholm. Tillsammans med sina kollegor jobbar han över hela landet mot industri, villaägare och företag med uterum, kanalplast och kringutrustning. En vecka på Halle innebär många kundbesök hos nya och befintliga kunder. Beräkningar, ritningar, budget, försäljning och personalplanering är Patriks vardag. Och bilen är hans kontor.

 

– Att jag skulle skriva manuell körjournal går inte, för oss är det viktigt att ha en korrekt körjournal utan ansträngning, säger han. Infobric motsvarar mina högt ställda krav. Deras förståelse för min vardag är mycket uppskattat och jag gillar företag som har tänkt till.

Resultatet av Patriks uppkopplade fordonspark

  • Körjournaler registreras automatiskt
  • Alltid korrekta uppgifter
  • Minskad till för administration
  • Underlättar vardagen

Om Halle Systems

Halle Systems är en av Sveriges ledande  uterumsleverantör. Här hittar du har alla typer av uterum, från enkla inglasningar till avancerade vinterträdgårdar och fasadsystem. 

 

Läs mer på Halle Systems hemsida.

 

Fler tjänster från Infobric Fleet

Spåra & leda

Dina bilar, maskiner, verktyg och utrustning – allt i en sökbar och realtidsuppdaterad kartvy.

Körbeteende

Med uppföljning av körbeteende kan du öka säkerheten, minska slitaget och kapa bränslekostnader.

Förmånsbil

Förenkla för både förare och löneadministratören genom att koppla upp företagets fordon.

Back to store
Close