Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Bättre körbeteende skapar högre leveranskvalitet

Bland det viktigaste för ett transportbolag är att säkerställa att alla leveranser sker till högsta möjliga leveranskvalitet. Hur följer ni upp ert körbeteende?

Bättre körbeteende skapar högre leveranskvalitet

Säkerställ hög leveranskvalitet med Infobric Fleet 

Bland det viktigaste för ett transportbolag är att säkerställa att alla leveranser sker till högsta möjliga leveranskvalitet. Alla förbättringsmöjligheter som sker över tid ger nöjdare kunder. Att effektivisera och analysera förarnas körsätt och körbeteende skapar både en lugnare och tryggare trafikmiljö samt ger en bättre fordonsekonomi för företaget.

Med hjälp av Infobric Fleet kan varje resa automatiskt generera ett omdöme på hur förarna har framfört sitt fordon. Omdömet sammanställs och presenterar förarnas olika körsätt digitalt.

Förarens körsätt blir baseras på olika delar i ett körbeteendet och mäts efter:

  • Hur gör föraren sina inbromsningar.
  • Hur föraren accelererar
  • Hur förarens kurvtagningen är.


Alla fordon och förares körsätt visualiseras i en överblicks vy direkt i app eller webb.

Hur förarens körbeteende kan förbättra leveranskvalitet

Att övertid utveckla och analysera förarnas körsätt och körbeteende ökar trafiksäkerheten, skapar bättre miljö och fordonsekonomi. Lugnare och effektivare körningar skapar även tryggare leveranser, man vet att leveransen kommer fram.

 

Transportledarens vardag

Det finns en massa frågor och funderingar ett transportbolag eller en transportledare ställer sig. Kravbilden för säkra och trygga leveranser bara ökar och ökar. Tänk då att det finns ett system som kan förenkla transportbolaget och transportledarens vardag – med fokus att höja leveranskvalitet.

 

I Infobric Fleet finns även funktioner och tjänster för:

  • Var finns bilen just nu?
  • Har kunden fått sin leverans?
  • Vilken nyttjandegrad har våra bilar?
  • Hur används våra fordon?
  • Ruttplanering
  • Kör våra förare ekonomi effektivt?

Infobric Fleet låter dig hantera din transport och logistikverksamhet i realtid. Information som bränsleförbrukning, CO2-utsläpp, tomgångstid och körsträckor registreras löpande och finns tillgängligt, oavsett om du är på kontoret eller ute på fält. 

Dags att öka leveranskvalitet och hantera dina transporter med fingertoppskänsla!

Följ med på den digitala resan och ligg i framkant i branschen. Upplev fördelarna med att både ökad säkerheten för både din personal och era transporter.

 

Infobric Fleet låter dig hantera din transport och logistikverksamhet i realtid. Information som bränsleförbrukning, CO2-utsläpp, tomgångstid och körsträckor registreras löpande och finns tillgängligt, oavsett om du är på kontoret eller ute på fält. Infobric finns till för företag som har ett behov av att centralt kunna planera, trafikleda och följa upp sina fordon och transporter, med resultatet att nå en hög leveranskvalitet. Idag är digitala funktioner och tjänster en del av vår vardag.

Öka leveranskvalitet – Kom igång redan idag med din digitala flotta

Kvalitet och säkerhet i realtid – 100 % mer kontroll
Med Infobric Fleet i era transportfordon får du möjlighet att var du än befinner dig få en realtidsuppdaterad statusöversikt med GPS-positioner, körbeteende och ruttplanering. Meddela fordonets förare direkt i appen och få automatiska notiser om en avvikelse skulle inträffa. Följ upp er fordonspark med Infobric Fleet.

Klimatpåverkan – bli minst 50 % bättre
Att minska transportsektorns påverkan på klimat-, miljö och människors hälsa är strategiska framtidsfrågor för chefer inom branschen. Fordon som drivs med fossila bränslen bidrar till utsläppen av koldioxid som skadar klimatet. Utsläppen från vägtrafiken är lägre idag än 1990, även om trafiken har ökat. Men minskningen behöver ske snabbare om klimatmålen ska nås. Se över er miljöpåverkan med Infobric Fleet.

Temperaturkontrollerad leveranskedja – 100 % säkrare temperatur
Hanterar du kylgods, anslut då temperatursensorer och säkerställ kvalitet hela vägen till kunden. Du väljer själv kritiska värden och får larm och notifieringar vid eventuella temperaturändringar eller onormala nivåer. Genom realtidsuppdaterad kyl- eller värmetransport status kan ni kvalitetssäkra era transporter och överträffa kundens förväntningar. Säkerställ kylkedjan med Infobric Fleet.

Dagliga uppföljningar digitalt – bli 100 % digital
Skapa en effektiv uppföljning på er leveranskvalitet och få färdigt presentationsmaterial till ditt nästa möte med automatiska och periodvisa rapporter på de mätvärden som är viktigast för dig och ditt företags leveranskvalitet. Analysera och få digitala sammanställningar med Infobric Fleet.

Servicehantering som den borde vara – 100 % bättre koll
Med en digital servicebok där du både kan överblicka status, boka service samt besiktning och låta dina förare själva följa upp daglig tillsyn, besiktning eller service ärendet.

Ring oss direkt på 0589-123 76 för att veta mer.

Back to store
Close