Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Så skyddar du dina fordon mot stöld

Få automatiska larm när fordonet lämnar sin parkering eller arbetsplats.

 

Så skyddar du dina fordon mot stöld

Larm på plats och tid

Stölder av maskiner har ökat under senaste åren, och när det kommer till att hitta stöldgods är det viktigt att agera snabbt. Det nya systemet hjälper dig hålla koll på exakt vart dina fordon befinner sig, och larmar ifall dom lämnar sin trygga parkeringsplats.

 

Sätt upp dina geofence

 

Genom att koppla upp fordonet mot GPS-nätet kan du enkelt följa vart fordonet befinner sig på kartan. Du väljer sedan vilka geofence områden som maskinen kommer befinna sig inom. Det kan tillexempel vara grustaget på dagen och företagets parkering under natten. Om fordonet rör sig utanför dessa utsatta området får alla berörda ett larm, och kan agera fort.

 

Säkert för personalen

 

Det går också att använda systemet för att säkerställa att personalen kommit hem efter arbetsdagen. Om fordonet inte är tillbaka efter en uppsatt tid går det ut en notifikation till administratören, som enkelt kan kontrollera fordonets position på kartan.

 

Genom att koppla upp fordonet mot GPS-nätet kan du enkelt följa vart fordonet befinner sig på kartan. 

Fler tjänster.

Verktygshantering

Digital verktygshantering.

En komplett lösning för all din utrustning. Samla alla dina maskiner, verktyg och tillgångar på vår digitala plattform och få mer kontroll, bättre överblick och ökad effektivitet i din hantering.

Maskinhantering & Telematik.

Med Infobrics lösningar för maskiner kan du enkelt övervaka när, var och hur dina maskiner används. Effektivisera nyttjande och ekonomisk förtjänst genom att analysera data direkt från maskinerna.

Fleet management.

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader. Lösningen för era företagsbilar, förmånsbilar, transportbilar och poolbilar.

Back to store
Stäng