Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Så skyddar du dina fordon mot stöld

Få automatiska larm när fordonet lämnar sin parkering eller arbetsplats.

 

Så skyddar du dina fordon mot stöld

Larm på plats och tid

Stölder av maskiner har ökat under senaste åren, och när det kommer till att hitta stöldgods är det viktigt att agera snabbt. Det nya systemet hjälper dig hålla koll på exakt vart dina fordon befinner sig, och larmar ifall dom lämnar sin trygga parkeringsplats.

 

Sätt upp dina geofence

 

Genom att koppla upp fordonet mot GPS-nätet kan du enkelt följa vart fordonet befinner sig på kartan. Du väljer sedan vilka geofence områden som maskinen kommer befinna sig inom. Det kan tillexempel vara grustaget på dagen och företagets parkering under natten. Om fordonet rör sig utanför dessa utsatta området får alla berörda ett larm, och kan agera fort.

 

Säkert för personalen

 

Det går också att använda systemet för att säkerställa att personalen kommit hem efter arbetsdagen. Om fordonet inte är tillbaka efter en uppsatt tid går det ut en notifikation till administratören, som enkelt kan kontrollera fordonets position på kartan.

 

Genom att koppla upp fordonet mot GPS-nätet kan du enkelt följa vart fordonet befinner sig på kartan. 

Ring oss direkt på 0589-123 76 för att veta mer

Back to store
Close