Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Anette ser till att förarna kommer hem säkert

I Bonäshamn, en mil norr om Järpen har första snön redan fallit, och Olsson och Hedström Älvservice jobbar för fullt med att renovera och bygga dammluckor för vattenkraftsindustrin, som idag står för cirka 50% av Sveriges energiproduktion.

företagsbil med gpsspårning

Anette ser till att förarna kommer hem säkert

Ett tufft jobb

Det är ett tufft jobb som inte alltid är helt utan risker, speciellt när dom anställda ger sig iväg på uppdragen ensamma. På glesbyggden är det långt mellan telefonmasterna, och det kan vara svårt att tillkalla hjälp ifall olyckan skulle vara framme.

 

Som tur är kan Anette, Administratör, hålla koll på förarna som är ute på sina turer. Tack vare att dom använder Infobric körjournal får Anette enkelt en överblick på vart kollegorna befinner sig via en realtidsuppdaterad karta.

Jag brukar ha koll under hela dagen, det är en trygghet för både mig och förarna, speciellt när dom är ute och arbetar ensamma.

– Anette, Olsson och Hedström Älvservice

Ingenting glöms bort

Anette kan se ifall bilen fortfarande rör på sig och att medarbetarna är på väg tillbaka efter arbetsdagen är slut. Men det var inte kartvyn som från början gjorde att Olsson och Hedström investerade i en elektronisk körjournal från Infobric.


– Det hjälper oss spara tid eftersom resorna registreras automatiskt. Annars är det lätt att glömma bort vilka resor man gjort och exakt hur långt man kört.

Förarna slipper skriva manuellt och jag slipper jaga in körjournalspapper, det är ett enkelt system som funkar.


Anette lyfter också en annan säkerhetsaspekt, nämligen stöldskyddet.

Ifall bilen skulle bli stulen kan man se vart den befinner sig. Även om dom rycker ut OBD-enheten håller det interna batteriet i några timmar och bilen även i ett sådant fall spåras.

Om Olsson och Hedström Älvservice

Arbetar med anläggning, betong och el. Tillsammans har de båda grundarna 78 års erfarenhet från vattenkraftsindustrin. Idag är de 19 anställda med en både bred och djup kompetens. I företagets yrkeskunnande finns smidire, maskinoperatörer och elektriker.

 

Läs mer om Olsson och Hedström Älvservice här

Fler tjänster från Infobric Fleet

Spåra & leda

Dina bilar, maskiner, verktyg och utrustning – allt i en sökbar och realtidsuppdaterad kartvy.

Körbeteende

Med uppföljning av körbeteende kan du öka säkerheten, minska slitaget och kapa bränslekostnader.

Förmånsbil

Förenkla för både förare och löneadministratören genom att koppla upp företagets fordon.

Back to store
Stäng