Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

BuildSafe byter varumärke till Infobric Field

BuildSafe, som grundades 2015, utvecklar ett digitalt verktyg där hela projektorganisationen på byggarbetsplatsen kan rapportera, lösa och analysera risker och störningar i produktionen. Bolaget förvärvades av Infobric Group 2020. Två år senare kommer Buildsafe att byta varumärke till Infobric och ändra sin produkt till Infobric Field, en KMA-plattform för att öka kontrollen på arbetsplatsen.

När vi välkomnade BuildSafe till Infobric Group var det med ett stort fokus på att underlätta hanteringen av arbetsmiljö och att höja säkerheten på byggarbetsplatsen. Sedan dess har vi utvecklat tjänsten inom KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) i syfte att skapa samma effektivitetsvinster för fler processer på arbetsplatsen. I kombination med koncernens tjänster för hantering av personal- och underleverantörsflöden har vi skapat ett unikt erbjudande för styrning och kontroll av viktiga processer på byggarbetsplatsen,

– Dan Friberg, VD för Infobric Group

Under våren 2022 kommer BuildSafe att byta namn och varumärke till Infobric och bygga om sin produkt till Infobric Field. Teamet i Stockholm blir Infobrics specialister inom KMA och mobila fältverktyg för byggbranschen, och Infobric Field kommer att innehålla funktioner som flexibla formulärbyggare, planlösningar, dokumenthantering – och fortsatt ha fokus på inspektioner, formulär, rapportering och åtgärdshantering.

Med det nya varumärket förtydligar vi vår position i Infobric Group som arbetsplatsens KMA-plattform. Det är med stor entusiasm som vi fortsätter ta stora steg i integrationsarbetet med Infobric Group och i att stötta byggbranschen som ett Infobric. Syftet med Infobric Field är att du ska få ökad kontroll på din arbetsplats. Samtidigt lanserar vi en färdplan med fokus på ytterligare Field-funktionalitet och flexibilitet för kundanpassning. Vi är stolta över det varumärke som vi byggt upp inom arbetsmiljö – nu ser vi fram emot att göra detsamma inom hantering av KMA,

– Viktor Broberg, VD och affärsområdeschef för Infobric Field.

Varumärkesbytet innebär en total uppdatering av Infobric Fields grafiska profil både i kommunikationsmaterial och produkt. I samband med skiftet lanserar företaget en ny hemsida, infobricfield.se.

För mer information

Dan Friberg, VD och Koncernchef, Infobric Group
+46 707 88 75 44, dan.friberg@infobric.com

Viktor Broberg, Affärsområdeschef, Infobric Field
+46 732 40 34 51, viktor.broberg@infobric.com

About Infobric

Infobric Group is a leading digitalisation partner for the construction industry.We provide a toolbox of turnkey services that are ready to be integrated into our customers’ digital ecosystems. Our mission is to create socially sustainable and resource-efficient workplaces, where the services we provide make the job safer and easier for hundreds of thousands of people every day.At the same time, we contribute to healthy competition between companies.Infobric is owned by Summa Equity, which invests in solutions addressing global sustainability challenges.

infobricgroup.com

Back to store
Stäng