Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kontakt

Infobric Field

Support:

Kontaktuppgifter:

+46(0)8 – 480 011 00

Öppettider:

vardagar: 07:00 – 16:30

Övrig tid:

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag & midsommarafton: 07:30 – 12:00

Stockholm

Gustavslundsvägen 147 1TR
167 51 Bromma, Stockholm
 
+46(0)8 – 480 011 00

Vanliga frågor och svar

Som befintlig kund kan du antingen fylla i vårt formulär för projektuppstart eller vända dig till er kontaktperson. Om ni saknar centralt avtal kan du fylla i formuläret för att bli kontaktad av sälj.

För att få tillgång till inskrivningsformuläret kan du antingen scanna en QR-kod eller använda dig av länk skapad för projekt - kontakta ditt projekt för rätt uppgifter. När du har tillgång till formuläret kan du följa den här guiden: Hur fungerar inskrivningen i arbetsplatsintroduktionen?

Ladda ner mobilapplikationen Infobric Field från AppStore eller Google Play. Webbplattformen kommer du åt på app.infobricfield.com.

Klicka Rapport i menyn i vår mobilapp, eller gör det under Incidenter i projektvyn på webben. Alla användare har rättigheten att rapportera observationer och incidenter. När en ansvarig har hanterat rapporten kommer ett mejl automatiskt skickas ut till rapportören.

Inspektioner görs via vår mobilapp. Om du har en schemalagd inspection syns den under hemskärmen i appen. Om det inte finns schemalagt kan du göra det via plus-tecknet i menyn. Läs mer detaljer här: Hur genomför jag en rond?

Skicka meddelande

Back to store
Stäng