Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Energihem skapar klimatsmarta bostäder

Infobric Fleet får chansen att följa med en av våra kunder, Energihem, under en dag i soliga Örebro. Vi intervjuar Frans Mörtberg, Fordonsansvarig på Energihem.

Verksamhetsstöd från Infobric

Energihem arbetar med solel och energifönster för att få ner energiförbrukning i de svenska hushållen. Men med en mobil verksamhet med kundbesök blir det många resor både för personal och utrustning. Frans berättar hur de har löst uppföljningen för både logistiken och resornas klimatpåverkan med hjälp av Infobric Fleet.

 

Håller koll på byggnadsställningarna

Med Ease Asset Tracker håller Energihem också stenkoll på sina byggnadsställningar. Det blir enkelt att via kartvyn se var de befinner sig, och man slipper onödiga resor.

" Vi använder också Infobric Fordonskontroll för att få notiser om när det är dags att besikta eller serva en bil i fordonsparken. "
– Frans Mörtberg, fordonsansvarig på Energihem

Läs mer om våra lösningar.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng