Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Miljörapport – se och rapportera utsläpp per projekt

Miljörapporten gör det enkelt för dig att se hur mycket CO2 dina bilar släpper ut under ett projekt. Funktionen kopplar ihop våra plattformar Workorder och Fleet så att du kan rapportera arbetets miljöpåverkan till din uppdragsgivare.

Så funkar det.

01.

Registrera

Alla resor och deras CO2-utsläpp registreras i Fleet och du kopplar resorna till rätt arbetsorder i Workorder.

02.

Filtrera

Få koll på er miljödata och se fordonens koldioxidutsläpp och filtrera utifrån projekt-, arbetsorder- eller kundnivå.

03.

Exportera

Exportera Miljörapporten och dela den med era beställare – ett krav som allt fler stora bolag har.

04.

Analysera

Minska antalet onödiga resor för effektivare projekt, mindre utsläpp och lägre kostnader.

Därför ska du bry dig om CSRD och miljörapporter.

Ett krav på stora aktörer.

Stora entreprenad- och byggbolag måste rapportera CO2-utsläpp enligt EU-direktivet CSRD. Som underleverantör till dessa kan även små till medelstora företag behöva rapportera sin miljödata. Med vår funktion Miljörapport kan du uppfylla ett krav som allt fler beställare har på sina underentreprenörer.

Bli konkurrenskraftig.

Att ha en hållbar affär blir en allt viktigare konkurrensfördel. Beställare, byggherrar och projektledare behöver en tydlig bild av sin miljöpåverkan för att vara förenliga med CSRD. De kommer troligtvis söka sig till de företag som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och har låga utsläpp.

Genom att erbjuda Miljörapport som visar fordonens CO2-utsläpp per kund, projekt eller arbetsorder visar du att ditt företag är pålitligt, proaktivt och transparent. Ett modernt företag som bryr sig om sin miljöpåverkan och som förstår de behov och krav som beställare har.

Spara pengar och minska ert koldioxidutsläpp.

Miljörapport hjälper dig att se avvikelser och optimera er körning eftersom att du kan se hur dina fordon används och deras koldioxidutsläpp. Ett sätt att hitta förbättringsområden och effektivisera er fordonsanvändning – både för klimatet och plånbokens skull.

Vanliga frågor och svar.

Hur fungerar Miljörapporten med CSRD?

CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) är ett EU-direktiv som kräver att företag rapporterar alla sina sociala och miljömässiga insatser. Just nu är det bara stora företag som behöver rapportera enligt CSRD. Miljörapporten är inte hela svaret,  Miljörapporten är till för dig som är leverantör eller UE till de företag som måste följa CSRD och därför måste rapportera även era drivmedelsutsläpp.

Hur exporterar man rapporten?

Du exporterar rapporten genom att filtrera fram all information du vill ha med i rapporten, och därefter klickar du på exportera.
Vad kan jag filtrera på?

Du kan filtrera på CO2-utsläpp per projekt, kund, arbetsorder, datum och mycket mer!

Måste jag vara kund hos både Infobric Fleet och Workorder?

Ja, det måste du! Det är just tack vare att systemen är integrerade med varandra som funktionen är möjlig.

Uppfyller det här Trafikverkets krav om digitala följesedlar enligt BEAst Supply 4.0?

Nej, du kan inte skicka digitala följesedlar till din beställare direkt via systemet. Däremot ger det dig snabbt en samlad bild av era utsläpp, som du sedan exporterar till en rapport och delar med din beställare på det sätt du kommit överens om.

Vill du veta mer om Miljörapport eller boka en demo?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Flera lösningar från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Workorder
Infobric Workorder

Projekt- och arbetsorderhantering utvecklad för byggbranschen. Få både översikt och detaljerad insyn i projekten – från start till slut. Minska administrationen, få full koll på vinsten och öka produktiviteten.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng