Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Komplett guide för projekt- och arbetsorderhantering

I vår arbetsorderguide ger vi dig massor av smarta tips som är bra att tänka på när det är dags att skaffa eller byta projekthanteringsverktyg. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom digital projekthantering, finns det värdefull information för dig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hitta rätt system för dina behov.

Lär dig vilka frågor du bör ställa och vad du ska tänka på när du väljer arbetsordersystem. Vi guidar dig genom processen för att säkerställa att du hittar en lösning som passar just ditt företag.

Framgångsrik förändringsledning.

Upptäck hur du kan motivera och engagera din personal i övergången till ett nytt arbetssätt. Vi ger dig konkreta tips på hur du kan hantera motstånd och skapa en positiv inställning till förändringen.

Arbetsorderguiden är till för företagare, chefer och beslutsfattare inom bygg-, installations- och servicebranschen som överväger att införa eller byta till ett digitalt projekt- och arbetsorderhanteringssystem.

Guiden innehåller praktiska råd om hur man väljer rätt system, implementerar det framgångsrikt, och får med sig personalen på förändringsresan. Den inkluderar också tips om vanliga fallgropar att undvika och steg för en lyckad implementering.

Du lär dig hur du utvärderar olika arbetsordersystem, vilka frågor du bör ställa till leverantörer, hur du förbereder din organisation för förändring, och hur du genomför en framgångsrik implementering av ett nytt system.

Guiden kan hjälpa ditt företag att fatta ett välgrundat beslut om arbetsordersystem, spara tid och resurser genom att undvika vanliga misstag, och säkerställa en smidig övergång till ett mer effektivt arbetssätt.

Fler tjänster från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng