Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Bilpolicyguiden

Vi har samlat det ni bör tänka på, djupdykt i komplexa frågor och intervjuat experter, som fått blicka fram hur framtidens bilpolicy ser ut. Vi skickar även med en färdig mall som du kan börja använda direkt!  Fyll i dina uppgifter så mejlar vi dem till dig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vad är en bilpolicy?

En bilpolicy anger villkoren för tjänstebilar i ett företag. Företag skapar bilpolicys för att spara pengar, öka tryggheten, minska utsläppen och följa lagar. En bilpolicy bestämmer vilka bilar som är godkända, hur anställda ska sköta och serva bilarna, samt hur de ska hantera kostnader för bensin, parkering och försäkring. Genom att implementera en tydlig bilpolicy förebygger företag problem mellan arbetsgivare och anställda som kör tjänstebilar.

Få en färdig bilpolicymall

Att utarbeta en långsiktig bilpolicy som beaktar alla aspekter av företaget kräver tid och eftertanke. För att hjälpa dig skapa en effektiv bilpolicy snabbt har vi utvecklat en gratis mall. Ladda ner vår Bilpolicyguide och få tillgång till vår färdiga mall för att komma igång direkt!

Read more
Read more

Enkel checklista för din nya bilpolicy

Vår checklista ger dig ett solid diskussionsunderlag för att skapa en kostnadseffektiv och miljöanpassad bilpolicy och fordonspark.

Vanliga frågor och svar

Fordonsparken utgör ofta en av de största utgifterna för ett företag. En bilpolicy hjälper både arbetsgivare och anställda att balansera kostnad, image, miljöhänsyn och komfort. Med många faktorer att ta hänsyn till skapar en bilpolicy en gemensam syn på hanteringen av företagets fordonspark, från anskaffning till avveckling.

En bilpolicy definierar vilka fordon företaget får köpa in, hur anställda ska använda dem, och mycket mer. Den fungerar som ett styrdokument för alla frågor rörande företagets tjänstebilar.

Utformningen av en bilpolicy bör involvera flera ansvariga. Större företag har ofta en dedikerad fordonsansvarig, medan mindre eller medelstora företag ofta låter någon i ledningsgruppen ta detta ansvar.

Nu är rätt tid! De senaste tre åren har medfört stora förändringar för företagens fordonsparker. Nya skatteregler och ett ökat fokus på hållbarhet gör det viktigt att se över bilpolicyn. Läs vår guide om hur du snabbt kan skapa en stark, skalbar och hållbar bilpolicy för ditt företag.

Fler tjänster från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng