Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Tool Tracker

Modellbeskrivning

Liten enhet som är enkel att fästa på alla typer av utrustningar och verktyg. Enheten använder blåtandsteknik och kommunicerar med Fleet och Equipment appen och våra trackerenheter. 3 års batteritid.

Produkttyp

Tool Tracker

Modellnamn

TQ399

Teknisk översikt

Storlek

36 x 11,5 mm (Ø x H)

Spänningsmatning

Internt batteri med upp till tre års batteritid

Miljötålighet

Vatten och dammtålig enligt IP68 (IEC 60529)

Positionering

Enheten positioneras genom den enhet som mottar ID-signalen från Tool Tracker, alltså en av våra trackerenheter eller mobiltelefoner med Equipment eller Fleet appen

Kommunikation

Enheten kommunicerar via Blåtand/BLE med en av våra trackerenheter. Den kommunicerar också med mobiltelefoner med Equipment eller Fleet appen installerad.

Mer från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Machines
Infobric Machines

Med våra lösningar för maskiner kan du enkelt övervaka när, var och hur dina maskiner används. Analysera sedan datan och justera er användning därefter, och få en effektivare verksamhet...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng