Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Planeringsvyn i Infobrics arbetsordersystem underlättar för Spol & Industriservice

Spol & Industriservice i Norrköping har varit kunder hos Infobric sedan 2009. Redan vid första mötet upplevde Lars Strandstedt, VD på Spol och Industriservice, att det klickade med säljaren och de fick en bra personlig kontakt. Han insåg också snabbt att arbetsordersystemet kunde utvecklas ihop med verksamheten.

– Vårt samarbete har fördjupats under resans gång. Det har varit möjligt genom Infobrics lyhördhet och deras välutvecklade system. Det är jag väldigt nöjd med, säger Lars Strandstedt.

Speciellt viktigt för Spol & Industriservice vid val av projekthanteringssystem var att det fanns en bra planeringsfunktion. Genom att samla all information digitalt förenklas uppföljningen, även av avslutade projekt. Möjligheten att kunna skicka en arbetsorder direkt till fältpersonalen telefon sparar dessutom tid och ökar effektiviteten. Systemet underlättar och ger en bättre översikt över schemaläggningen.

" Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi vill. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre.” "
– – Lars Strandstedt, VD på Spol & Industriservice

– Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi vill. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre, säger Lars Strandstedt.

Spol & Industriservice utför arbeten inom spolservice, cistern- och oljeavskiljarkontroll (ackrediterade av Swedac), TV-inspektion, lastväxlar- och kranbilsuppdrag. Inget projekt är för enkelt eller svårt. Spol & Industriservice arbetar aktivt för att minska sin klimatpåverkan, bland annan genom att arbeta efter riktlinjerna i etablerade miljöledningssystem.

Fler lösningar från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng