nyhet

04/10/2017

Ease CheckIn är byggbranschens populäraste app för personalliggare

Ease CheckIn utvecklad av Infobric är den mest nedladdade appen för personalliggare i byggbranschen. Färsk statistik visar att appen placerar sig i topp 10 på GooglePlay och topp 20 i AppStore inom kategorin Svenska näringslivsappar.

Infobrics app Ease CheckIn befinner sig just nu på plats nummer sju på listan över de mest använda apparna i kategorin näringsliv för Android och på plats nummer 11 i samma kategori för iOS-appar.

– Vårt mål är att ständigt befinna oss i framkant av den digitala byggbranschen och detta är ett fint bevis på att vi gör det. Men framförallt ett bevis på att våra kunder uppskattar och ser affärsnytta med det vi gör, säger Kenneth Johansson, Marknadschef på Infobric.

Ease CheckIn är utvecklad för att passa den moderna byggbranschen. Appen gör det enkelt för användaren att registrera sin närvaro (vilket sedan den 1 januari 2016 är ett lagkrav på många byggarbetsplatser) med mobilen.

– Tack vare appen är det enkelt att hålla personalliggaren uppdaterad, utan behov av extra utrustning, och därmed minskas administrationen på byggarbetsplatserna.Appen kommunicerar direkt med vår webbtjänst Infobric Ease som i sin tur ger överblick över vad som händer på byggarbetsplatsen och möjlighet att följa upp och administrera byggprojekten på distans, säger Kenneth Johansson.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.