Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Meddelandefunktion

Håll personer uppdaterade med hjälp av meddelandefunktion. En av de största utmaningarna på en byggarbetsplats är att nå ut till alla med viktig information. Med meddelandefunktion i Ease CheckIn kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.

Bli kontaktad

Har du tankar och funderingar? Vi hjälper dig. När du har skickat in formuläret kommer du att bli kontaktad av en av våra säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy


Håll personer uppdaterade med hjälp av Ease CheckIn.

Vi gör det nu möjligt för platsadministratörer att genom Ease Construction skicka meddelanden till personer på arbetsplatsen med appen Ease CheckIn. Sprid viktig information snabbt och se till att alla som är närvarande på arbetsplatsen notifieras direkt. Oavsett om du snabbt behöver meddela alla på arbetsplatsen om en brand eller annan fara eller bara vill nå ut med information att det bjuds på tårta, är vår nya meddelandefunktion perfekt för att se till att alla nås av samma information – samtidigt.

Säkerställ att informationen når ut.

Så fort du har publicerat meddelandet blir det synligt i appen för alla verksamma på arbetsplatsen. Meddelandet syns som en pushnotis om användaren har godkänt notiser i appen. Vi rekommenderar att pushnotiser tillåts för att man snabbt ska kunna nå fram med viktig information. Du kan följa upp vilka som har sett och läst ditt meddelande, och på sätt försäkra dig om att din information har nått ut till rätt personer. Appanvändare som inte använder appen regelbundet kommer få en påminnelse via sms efter cirka en vecka om att nya meddelanden finns publicerade. Det är möjligt att avpublicera meddelandet i systemet, om du inte önskar att det ska vara synligt längre.

Saknar någon appen?

Redan när du skriver meddelandet visas en sammanställning av hur många som kommer att nås av meddelandet. Sammanställningen visar vilka som har appen, vilka som inte har appen och kommer få en nerladdningslänk via sms/epost och vilka som saknar kontaktuppgifter och inte går att nå. Om någon inte har laddat ner appen får personen alltså ett sms eller epostmeddelande om att ett meddelande väntar i appen, med en länk till nedladdning. Nedladdningen är gratis för alla och det är obegränsat antal användare i Ease CheckIn. Ladda ner appen här.

Spela videoklipp

Kom igång med meddelandefunktion.

Meddelandefunktion är en av alla smarta funktioner som du hittar i vårt standardpaket. Standardpaketet hjälper dig att öka säkerheten och produktiviteten med flera smarta funktioner för kommunikation och uppföljning.

Webinar om alla smarta funktioner i appen!

Den 22a februari sände vi ett webinar där vi berättade mer om geofence och alla andra smarta funktioner i appen Ease CheckIn, och hur du kan utnyttja appen på ditt projekt för att underlätta vardagen.

I Ease Construction finner du en rad

Smarta funktioner.

Alla smarta funktioner är integrerade med Ease Construction som ger dig ett system för alla tjänster. Den digitala plattformen Ease Construction ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser. Samtidigt får du möjliget till att utnyttja en rad smarta funktioner som bidrar till att du kan jobba ännu mer effektivt.
Geofence
Geofence
Läs mer
Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in, så att du har en uppdaterad närvarolista vid till exempel en evakuering.
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Läs mer
Att hantera in- och utflödet av transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt! Öppna våra fordonsgrindar med appen Ease CheckIn för att underlätta för transportfordon på byggarbetsplatsen - även på distans.
Meddelandefunktion
Meddelandefunktion
Läs mer
Med meddelandefunktion i Ease CheckIn kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.
Tidsinställda påminnelser
Tidsinställda påminnelser
Läs mer
Sätt påminnelser i appen för att komma ihåg att checka in och ut från arbetsplatsen. Påminnelsen dyker upp som en notis i telefonen vid valt klockslag om du glömmer checka in/ut.
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Läs mer
Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta insläpp av besökare på arbetsplatsen utan att behöva uppsöka rotationsgrinden och läsa ett kort. Rotationsgrinden öppnas smidigt – även på distans.
Platsbaserade påminnelser
Platsbaserade påminnelser
Läs mer
Ställ in platsbaserade påminnelser i appen Ease CheckIn för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar till som en notis i telefonen om du glömmer checka in/ut.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy


Back to store
Close