Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Biometri

Infobric har lång och gedigen erfarenhet inom biometri och har sedan 2011 tillhandahållit biometrilösningar. I UK är vi en etablerad leverantör av biometri, och fingeravtrycksläsning är det som främst används på våra brittiska kunders byggarbetsplatser för inpassering. Biometri är en smidig och snabb accesslösning som även kan användas som närvaroregistrering.

Boka demo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så här smidigt fungerar det.

Fingeravtrycken kan läsas in med bordsläsare direkt när en person skrivs in på arbetsplatsen. Det som sparas är inte fingeravtrycket utan en signatur i fingeravtrycket. Detta ökar säkerheten då systemet alltså bara kan användas för att matcha fingeravtryck, inte för att återskapa dem.

Läsaren verifierar att det är samma fingeravtryck som läses in till identiteten. Templates av fingeravtrycket skickas därefter ut till rotationsgrindar, bodar med mera där fingeravtrycksläsare finns och det fungerar sen precis som vanligt med access och rättighetsschema i Infobric Site. Biometri är alltså sömlöst integrerat och stöd finns inbyggt från start i systemet. Med Infobric Site får du allt samlat i ett och samma system och smidig administration.

Enkel administration.

Administration görs smidigt direkt i webbtjänsten där du har full koll på tillträden och rättigheter.

Smidig inpassering.

Inga kort, koder eller nycklar som kan tappas bort. Fingret läses snabbt in och ger en effektiv inpassering.

Bättre kontroll.

Håll obehöriga borta och säkerställ att rätt personer är på arbetsplatsen. Det är möjligt att även få kontroll på närvaro i samma avläsning.

Fungerar som vanlig accesslösning – den enda skillnaden är fingret.

Biometri fungerar på precis samma sätt som ett ID06-kort i våra system. Fingeravtrycksläsarna kopplas till en Controlbox precis som våra kortläsare, det är bara en annan nyckel som läses in. Precis som med kortläsaren kan fingeravtrycksläsaren dessutom användas för närvaroregistrering om man önskar.

Access Biometri Fingeravtryck Dörrstyrning

Ger en exakt avläsning.

Biometriläsaren Ievo Ultimate är en robust konstruktion helt skyddad mot damm- och vattenintrång som levererar en banbrytande biometrisk lösning. Teknologin fångar en mycket exakt avläsning genom att läsa data från både ytan och under ytan av fingret samtidigt. Detta gör det möjligt för läsaren att arbeta genom en mängd olika hud- eller miljöförhållanden som annars kan hindra en korrekt avläsning såsom damm, smuts, fukt och skador. 

Robust biometriläsare som klarar tuffa förutsättningar.

Läsaren är IP65-klassad och har inbyggt miljöreglering vilket gör det till den ultimata läsaren utformad för extern användning och den förblir brukbar över tid även under tuffa väderförhållanden. Den är även rustad för att klara eventuell skadegörelse. Med tydliga LED- och ljudindikationer erbjuder läsaren enkelhet och bekvämlighet för användaren.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng