Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nu kan du få platsbaserade påminnelser i mobilen

Nu kan du få platsbaserade påminnelser i mobilen

Nu kan du sätta påminnelser i appen Ease CheckIn för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar till som en notis i telefonen om du glömmer checka in när du kommer till ett geofenceområde – eller glömmer checka ut när du lämnar området. 

Geofence är ett digitalt staket för byggprojektsområden som gör att registrering av närvaro endast är möjlig när användaren är fysiskt innanför ett digitalt avgränsat område. 

Nu kan arbetsplatser som använder geofence erbjuda användare av appen Ease CheckIn (iOS) möjligheten att ställa in platsbaserade påminnelser för in- och utcheckning, baserat på inpassering eller utpassering i geofenceområdet. Har användaren glömt att checka in när den kommer till sin arbetsplats plingar det till i mobilen och en notis uppmanar till incheckning.  Det går även att checka in direkt från denna notis genom att hålla inne fingret på notisen. Lika smidigt fungerar det med utcheckning.

Spela videoklipp

Påminnelserna aktiveras av användaren i appen på respektive arbetsplats, där användaren normalt checkar in på arbetsplatsen. Användaren behöver medge åtkomst till platsinfo ”när appen används”  och tillåta notiser från appen. Detta begärs av användaren om så saknas. 

Tips! Sprid enkelt information om den nya smarta funktionen genom att skicka ut ett meddelande till alla på projektet med hälp av appens meddelandefunktion.

Funktionen är i dagsläget enbart tillgänglig för iOS.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Infobric Construction

+46 (0)36-340302

info@infobric.se

Fortsätt handla
Stäng