Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Lambertsson förlänger avtalet med Infobric

Lambertsson förlänger avtalet med Infobric

Lambertsson har under många år varit partner till Infobric och nu har man förlängt avtalet ytterligare. 

människor byggarbetsplats

Partnerdag i januari

Utöver ett bra samarbete finns en partnerdag inplanerad där Lambertssons personal utbildas inom Infobrics utbud för grindar. Partnerdagen är en årlig utbildning som Infobric anordnar med syfte att förbättra samarbetet och öka kunskapen om produktutbudet.

 

Lambertsson har en långvarig affärsrelation med Infobric och har jobbat med många av Infobrics tjänster i över tio år. Utöver Ease Construction använder Lambertsson även Infobric Workorder och Infobric Fleet.

Utmaningar i branschen

Martin Larsson som är gruppchef för Keep-Out support på Lambertsson förklarar att de utmaningar han ser i branschen framåt är dels att få tag på rätt personal, dels att man behöver påskynda digitaliseringen i byggbranschen. På Lambertsson jobbar man just nu med ett digitaliseringsprojekt där man undersöker potentialen med de digitala verktygen. Infobric arbetar ständigt för att stötta våra kunder med deras utmaningar, i synnerhet gällande digitalisering, bland annat genom våra partnerdagar.

 

Larsson berättar att fokus under det kommande året kommer vara att förbereda organisationen för utmaningar som efterföljer konjunktursläget. Lambertsson kommer också att satsa på kompetenshöjande insatser för att utveckla möjligheterna att säkra affärer. Partnerdagen med Infobric är en av de insatserna. 

Vi ser fram emot vår gemensamma grindutbildning med Infobric i januari.

– Martin Larsson, Lambertsson

Om Lambertsson

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar.

 

Läs mer om Lambertsson

Information till dig som partner eller blivande partner.

Våra partners är mycket viktiga för oss. Tack vare ett väletablerat samarbete med partners särskiljer vi oss i branschen och kan trygga en lokal närvaro hos våra kunder.

Fortsätt handla
Stäng