Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kortkontroll med Ease CheckIn

Kortkontroll med Ease CheckIn

Nu kan appen Ease CheckIn användas som ett redskap för att genomföra kontroller av personers ID06-kort. Med kortkontroll i Ease CheckIn förenklas vardagen då du kan kontrollera att rätt personer med äkta och aktiva ID06-kort är på arbetsplatsen. 

Ökad kontroll och säkerhet.

Sedan mars 2021 har Ease CheckIn erbjudit kortkontroll med ID06-PIN. Det innebär att det är möjligt att skanna och kontrollera status på ID06-kort samt visa personuppgifter. Kortkontroll säkerställer alltså att kortet är äkta genom att personuppgifter såsom foto och personnummer granskas, samt att kortet är giltigt och alltså har en aktiv status hos ID06.

 

För att göra det enklare att kontrollera kortstatus, gör vi det nu möjligt att genomföra kortkontroll utan kortinnehavarens PIN.  Dessutom får du nu tillgång till din historik över tidigare genomförda kontroller. Kortkontroll hittar du på arbetsplatsens incheckningssida (iOS) eller i appens meny (Android).

Så här fungerar det.

Kortkontroll säkerställer att kortet är

 

Äkta – kortcertifikat och personcertifikat granskas. För personcertifikat krävs kortinnehavarens ID06-PIN.

 

Giltigt – kontrollerar att kortet är aktivt hos ID06, ej spärrat eller utgånget.

Resultat utan ID06-PIN 

Resultat med ID06-PIN 

Tips! Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in. Läs mer här. 

Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen.  Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen. All hantering görs i appen eller i webbtjänsten Ease Construction.

Fortsätt handla
Stäng