Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Digitalt staket med geofence

Digitalt staket med geofence

En utmaning på en byggarbetsplats är att säkert veta att arbetare som checkar in via en mobilapp verkligen är på plats på området. Vi har gjort det enkelt. Det är nu möjligt att aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Om funktionen används på din arbetsplats kommer geofence att användas för att säkerställa individers fysiska närvaro på arbetsplatsen innan incheckning.

Aktivering av funktionen geofence innebär att incheckning på en byggarbetsplats endast är möjlig om du fysiskt befinner dig inom ett geofenceområde. På så sätt kan du vara säker på vem som faktiskt finns på byggarbetsplatsen vid till exempel en evakuering.

För en som arbetar med anläggning och inte har ett tydligt område kan det vara svårt att alltid veta var arbetsplatsen går någonstans. Detta är nu löst med geofence, där en tydlig karta talar om hur området ser ut.

Ett virtuellt staket för alla behov.

Ett eller flera geofenceområden definieras av platsadministratör i Ease Construction. Platsadministratören ritar där ut virtuella staket och kan enkelt både lägga till och ta bort områden efter behov. En spridd arbetsplats kan alltså ha flera geofenceområden. Personer som ska checka in på arbetsplatsen med Ease CheckIn måste befinna sig inom ett av dessa områden för att incheckningen ska lyckas. Är användaren inte inom området visas en karta i appen med uppmaningen att förflytta sig till området för att slutföra incheckning.

Om Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Det är ett perfekt alternativ för byggarbetsplatser som jobbar i projekt där det krävs en mobil lösning för personalliggare. Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen. All hantering görs i appen eller i webbtjänsten Ease Construction.

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close