Open With Ease

Välkommen till ett smartare byggprojekt!

Intresserad? Kontakta oss

Open With Ease.

Säg hejdå till nycklar och koder som tappas bort eller hamnar i fel händer.

Välkommen till ett smartare byggprojekt!

En byggarbetsplats är komplex nog, utan onödig administration som tar din tid. Därför har vi utvecklat ett helt mobilt lås där Ease fått nyckelrollen. Det installeras utan åverkan på dörren och kan enkelt flyttas vidare till nästa projekt. Det enda som krävs för att låsa upp är vår app Ease CheckIn och du som ansvarig har full överblick och kontroll på behörigheter online.

Intresserad? Kontakta oss

Den mobila revolutionen är här.

Med Ease Smart Lock tar vi ditt byggprojekt bort från tidskrävande nyckelhantering och in i den digitala världen. Systemet gör hanteringen av behörigheter och inpassering smidigare och säkrare än någonsin, så att du kan lägga din energi där den verkligen behövs. Allt som behövs är appen Ease CheckIn.

  • Dela ut digitala nycklar till dem du vill ge behörighet – i realtid och på distans via webbtjänsten Ease.
  • Användaren låser upp med byggbranschens mest använda app för närvaroregistrering – Ease CheckIn. Ingen kortläsare behövs.
  • Säkerheten ökar med Ease Smart Lock. Inga obehöriga ges tillträde och de som har nyckel till dörren kan låsa upp precis som vanligt.
  • Systemet är alltid tillgängligt online för administration och ger full kontroll över alla lås och behörigheter.
  • Ease Smart Lock bygger på plattformen Infobric Ease som ger möjlighet till personalliggare, inpassering och maskinstyrning i ett och samma system.
Intresserad? Kontakta oss

Installerat och klart på 10 minuter.

Ease Smart Lock är lika smidigt att installera som att använda. Låset fästs på insidan av dörren och passar de allra flesta låshus och dörrar på marknaden. Installationen gör ingen åverkan på dörren och låset konfigureras direkt på plats. Det tar bara 10 minuter, sen är Ease Smart Lock klar att användas.

  • Robust konstruktion med modern design. En stark motor ser till att låset klarar att öppnas och stängas med hög frekvens under många år.
  • Låset flyttar med ditt projekt. Installationen på insidan av dörren ger ingen åverkan på vare sig dörr eller låstkista. När du är klar tar du bara ner det och installerar på nästa arbetsplats.
  • Ökad säkerhet. Inga obehöriga ges tillträde och de som har nyckel till dörren kan låsa och låsa upp precis som vanligt.
Intresserad? Kontakta oss

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.