Inpassering

Beställ här

Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre

Med Infobric Ease som inpasseringssystem ser du till att manskapsbodar, rotationsgrindar, leveransinfarter, containrar mm endast kan öppnas av behöriga personer. Det hela sker trådlöst med ID06-kortet. Fel personer får stanna utanför.

Fullt styr på bygget

Allt styrs och samordnas med Ease, så att du – via internet – alltid kan se vad som händer på bygget. Det är smidigt att lägga personalen i grupper efter var de ska ha tillträde på arbetsplatsen. Nu är det slut med bilar som kör in utan tillstånd. Du styr vilka företag och personer som får köra genom grinden. Bodarna med ett elektriskt bodlås och ID06-läsare gör att alla kan känna sig trygga i att ingen obehörig kommer in. Rättigheter och tidsscheman fixar du på några minuter. Att lägga till eller ta bort en person i systemet är bara en knapptryckning bort. Ni kan vara en eller flera personer per arbetsplats som hanterar Ease.

Ease Smart Lock

En byggarbetsplats är komplex nog, utan onödig administration som tar din tid. Därför har vi utvecklat ett helt mobilt lås där Ease fått nyckelrollen. Det installeras utan åverkan på dörren och kan enkelt flyttas vidare till nästa projekt. Det enda som krävs för att låsa upp är vår app Ease CheckIn och du som är ansvarig har full överblick och kontroll på alla behörigheter online.

Säg hejdå till nycklar och koder som kan tappas bort eller hamna i fel händer. Välkommen till ett smarta byggprojekt

Läs mer Boka demo

Infobric Inpassering

Allt du behöver för en säker byggarbetsplats

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.