Vilket startkit passar dig och din byggarbetsplats?

Personalliggare

Med ett startkit för personalliggare från Infobric får du webbtjänsten Infobric Ease fr. 6,50kr/dag, en regbox för 9 900 kr och kan använda appen Ease CheckIn för att snabbt och enkelt registrera närvaron direkt i mobilen.

Startkit personalliggare

Inpassering

Med ett startkit för inpassering ser du till att manskapsbodar, grindar, containrar mm enbart kan öppnas av behöriga personer med sitt ID06-kort, samt att du för en trygg och säker personalliggare på din byggarbetsplats.

Startkit Inpassering

Områdesskydd

Med Infobrics startkit för områdesskydd får du tillgång till alla produkter och tjänster du behöver för en trygg och säker byggarbetsplats. Allt du behöver för att öka säkerheten och minska risken för stölder är regboxen, appen Ease CheckIn, dörrlås till bodar och/eller containrar, samt en rotationsgrind.

Startkit Områdesskydd

VI är
Infobric

Vi utvecklar system som gör din byggarbetsplats både säkrare och effektivare. Med ett system från Infobric ser du till att rätt personer befinner sig på rätt plats, på rätt tid och har tillgång till rätt utrustning. Vi är en ackrediterad leverantör av ID06-system och vi levererar system som faktiskt fungerar. Så bra att vi sedan flera år tillbaka haft en central roll på 10 000-tals byggarbetsplatser, stora som små.

        Ackrediterad-leverantör        Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.        aaa        SR_Partner_100pix        

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.