Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Grindstyrning

Säkra att grindar endast kan öppnas av behöriga personer. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Styr flödet av människor och fordon.

Skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen.

 

Med en Controlbox ansluten till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till grindar. 

Smidig lösning för alla projekt.

Controlboxen är tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats. Den är enkel att flytta runt till andra grindar – eller vidare till nya projekt.

 

Vid köp av våra grindar ingår controlboxen. Koppla bara boxen till grindstyrningen eller det elektriska låset på dörren och den är redo att börja användas.

Säker inpassering.

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

Allt görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive grind och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen.

Hantera fordonstransporter smidigt med mobilen.

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att smidigt öppna grindar åt transportfordon för att underlätta transporter och leveranser.

 

Inställningen gör du enkelt i Ease Construction. När inställningen är aktiverad syns menyalternativet “Fordonsgrindar” på arbetsplatsen i appen för de personer som har behörighet. 

Kom igång med grindstyrning.

Controlbox.

Controlboxen hjälper dig styra grindarna.

Ease CheckIn.

Hantera fordonstransporter direkt i mobilen.

Våra fordonsgrindar.

Se vårt utbud av skjutgrindar, vikgrindar och slaggrindar.

Våra persongrindar.

Se vårt utbud av rotationsgrindar och gånggrindar.

Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close