Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Containerlås

Säkra att containrar endast kan öppnas av behöriga personer genom att sätta in en extra vägg tillsammans med vårt dörrsystem. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

 

Få full koll på dina verktygscontainrar.

Skapa förutsättningar för en säker och effektiv byggarbetsplats. Med vårt dörrsystem anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till containrar. Du slipper oroa dig för inbrott och stölder.

 

Dörrsystemet består av

  • Controlbox – läs mer om controlbox här.
  • Eltryckslås, Robust
  • ID06-kortläsare med knappsats (kompatibel med ID06 2.0)
  • Tryckknapp
  • Karmöverföring
  • Kontakt

 

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

Dubbel säkerhet med en extra vägg.

Vid stölder av utrustning och material är det inte bara pengar som går förlorade utan även mycket tid från arbetet. 

 

Dörrlåset kan användas tillsammans med en extra vägg och dörr i en container för ytterligare säkerhet mot inbrott. Att använda det för ytterligare säkerhet i en container har dessutom fördelarna att dörren hålls stängd även på dagtid, full koll på vilka som rör sig i containern fås och energiförbrukningen sänks på vintern om containern är uppvärmd.

Allt görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive dörr och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen.

Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Kom igång med containerlås.

Dörrsystem.

Allt i ett paket.

Controlbox.

Controlboxen hjälper dig styra tillträde till containrar.

Containerdörr med dörrlås.

Skydda dina containrar med en extra säkerhet.

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close