nyhet

03/09/2019

Vi revolutionerar byggbranschen med mobilt dörrlås

Nu lanserar vi ett helt nytt dörrlås där mobilt är ledordet. Med Ease Smart Lock tar vi byggprojektet bort från tidskrävande nyckelhantering och in i den digitala världen. Systemet gör hanteringen av inpassering och behörigheter på byggarbetsplatsen smidigare och säkrare än någonsin tidigare.

Lösningen består av ett smartlås som installeras på det befintliga dörrlåset. De arbetare som behöver åtkomst kan sedan öppna dörren med byggbranschens mest använda app för närvaroregistrering – Ease CheckIn. Installationen av Ease Smart Lock går snabbt, gör ingen åverkan på dörren och låset flyttas enkelt vidare till nästa projekt. Systemet bygger på plattformen Infobric Ease som ger möjlighet till personalliggare, inpassering och maskinstyrning i ett och samma system. Allt är tillgängligt online för administratören och ger full kontroll över samtliga lås och behörigheter i realtid. Samtidigt loggas alla aktiviteter så att den som är ansvarig enkelt kan följa upp vilka som varit på plats och när.

Läs vårt pressmeddelande

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.