Startkit Områdesskydd

Öka säkerheten på byggarbetsplatsen

– Kombinera enheter hur du vill

Jobba som ett proffs, det är lätt att göra rätt! Med Infobrics startkit för områdesskydd har du tillgång till alla produkter och tjänster du behöver för en trygg och säker byggarbetsplats. Allt du behöver för att öka säkerheten och minska risken för stölder är en regboxen, appen Ease CheckIn, dörrlås till bodar och/eller containrar, samt en rotationsgrind. Alla våra produkter är integrerade med webbtjänsten Infobric Ease där du hanterar och alltid har tillgång till din personalliggare.

 

Beställ här

Allt hänger ihop i webbtjänsten Infobric Ease

I Infobric Ease får du tillgång till en komplett personalliggare för dina byggprojekt. Förutom närvaroförteckningen som Skatteverket kräver, får du också koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen, när de varit där och hur mycket tid som lagts i projekten. Det går snabbt och lätt att ha full koll på alla dina projekt, i ett och samma system.

Fr. 6,50 kr /dag

Regbox

– Smidig närvaroregistrering med id06 som tål tuffa tag

Regboxen är en smidig och flexibel lösning för personalliggare på alla typer av byggarbetsplatser. Regboxen är utvecklad för de tuffa förhållanden som råder på bygget, inte minst det nordiska klimatet.

9 900 kr

Ease CheckIn

– Närvaroregistrering i mobilen

Med appen Ease CheckIn kan personalen snabbt och enkelt registrera närvaro i personalliggaren med en smarttelefon. Ease CheckIn är gratis och obegränsat antal användare ingår i webbtjänsten Infobric Ease.

0 kr

Dörrlås

– Ökar säkerheten & minska stölderna

Med dörrlåset ser du till att rätt personer har tillgång till byggarbetsplatsen. Endast behöriga personer med ID06-kort kan öppna dörren. Systemet fungerar på de flesta lås och är lätt att flytta runt på arbetsplatsen.

12 900 kr

Rotationsgrind

– Ökar säkerheten med en rotationsgrind

Det säkraste sättet att kontrollera inpasseringen till byggarbetsplatsen. Våra rotationsgrindar sparar automatiskt loggarna vid passering, vilket gör att de är ett utmärkt alternativ som elektronisk personalliggare.

fr. 39 500 kr


Beställ här

Startkit områdesskydd

Allt du behöver för ett startkit för områdesskydd på byggarbetsplatsen

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.