projekt

“Vi köper en regbox till varje ny arbetsplats”

Per Jacobsson Byggnads AB utför byggarbeten i södra Bohuslän och gör allt från mindre servicearbeten till större totalentreprenader. Innan årsskiftet valde de Infobric som leverantör av elektroniska personalliggare och idag använder de en regbox på varje ny arbetsplats.

Säkerheten är viktig för Per Jacobsson Byggnads AB och de tycker att de nya lagkraven om elektronisk personalliggare medför ordning i byggbranschen. Strax innan lagen trädde i kraft skickade Anders Johansson, KMA/inköpsansvarig på Per Jacobsson Byggnads AB ut en prisförfrågan till alla ackrediterade leverantörer av elektroniska personalliggare.

– Priserna var väldigt lika, men valet var enkelt då Infobric var marknadsledande. Dessutom har vår uthyrningsfirma produkter från Infobric och då kan vi även skala upp systemet när vi behöver, säger Anders Johansson.

Det första projektet för Per Jacobsson Byggnads AB efter lagkraven var ett nytt bostadskvarter på Mossholmen. En nyproduktion av 180 bostäder i ett av Tjörns nya områden precis intill havet. Anders införskaffade sig en regbox till den nya arbetsplatsen och var till en början osäker på hur den skulle mottas bland personalen.

– Vi trodde att det skulle vara omöjligt att få all personal att registrera sig. Men det tog bara några veckor och sedan kunde alla systemet, avslutar Anders Johansson.

Anders påpekar att han är väldigt nöjd med Infobric och idag ser han till att det finns en regbox på varje ny arbetsplats.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.